Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş 195 Ekip ve 540 Polisle Geniş Kapsamlı Denetim Gerçekleştirildi

195 Ekip ve 540 Polisle Geniş Kapsamlı Denetim Gerçekleştirildi

Antalya'da gerçekleştirilen 'huzur' uygulamasında, geniş kapsamlı güvenlik denetimleriyle birlikte aranan şahısların yakalanması ve trafik kurallarına uymayan sürücülere cezai işlem uygulanması sağlandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
195 Ekip ve 540 Polisle Geniş Kapsamlı Denetim Gerçekleştirildi
KAYNAK: İHA

Antalya il genelinde, genel asayişin sağlanması ve suçla mücadele kapsamında gerçekleştirilen 'huzur' uygulamasında, 195 ekip ve 540 polis görev aldı. Uygulama sonucunda 53 aranan şahıs yakalanırken, 34 araç sürücüsüne idari para cezası kesildi.

Geniş Kapsamlı Güvenlik Denetimi

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'huzur' uygulaması, kent genelindeki genel asayişin ve kamu düzeninin devamını sağlamayı, suç faillerini yakalamayı ve aranan kişileri tespit edip yakalamayı amaçlıyor. Bu kapsamda 195 farklı ekip ve 540 polis, şehrin çeşitli noktalarında geniş kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi.

A W162628 02

Sonuçlar ve Yakalamalar

Uygulama boyunca toplam 8 bin 325 kişi ve bin 900 araç sorgulanırken, 53 aranan şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edildi. Ayrıca trafik denetimlerinde 34 araç sürücüsüne ise idari para cezası uygulandı. Bu denetimler, kentteki genel güvenliğin sağlanması ve suçla etkin bir şekilde mücadele edilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalyaspor'un transfer cezası süresiz hale getirildi

Antalyaspor'un transfer cezası süresiz hale getirildi