Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’ne 266 Proje Başvurdu

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’ne 266 Proje Başvurdu

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin Ulusal Uzun Metrajlı Film, Belgesel Film ve Kısa Metrajlı Film yarışmalarına büyük ilgi gösterildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’ne 266 Proje Başvurdu
KAYNAK: Antalya Büyükşehir Belediyesi/Bülten

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin Ulusal Uzun Metrajlı Film, Belgesel Film ve Kısa Metrajlı Film yarışmalarına büyük ilgi gösterildi. Festivalin basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, 5-12 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek festivalin yarışmalı bölümlerine toplam 266 proje başvurusu yapıldı.

Başvuru Süreci ve Rakamlar

Festivalin başvuru süreci 29 Temmuz’da başladı ve 12 Ağustos saat 18.00’de sona erdi. Ulusal Uzun Metrajlı Film Yarışması’na 50 proje, Ulusal Kısa Metrajlı Film Yarışması’na 169 proje ve Ulusal Belgesel Film Yarışması’na ise 47 proje başvuruda bulundu. Bu rakamlarla birlikte, son 10 yılın en yüksek başvuru sayısına ulaşıldı. Toplamda 266 başvuru ile son 6 yılın en yüksek başvuru rakamı kaydedildi.

Seçki ve Ödüller

Ulusal seçkide yer alacak filmler için Türkiye prömiyeri şartı bulunuyor. Seçkilere alınan filmler, en geç 6 Eylül’de açıklanacak. Ulusal yarışmalarda bu yıl toplamda 5 milyon lira ödül verilecek. Ödüller, 12 Ekim’de düzenlenecek kapanış töreninde sahiplerini bulacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nijerya'da Aşırı Yağışlar Sonucu 28 Kişi Hayatını Kaybetti

Nijerya'da Aşırı Yağışlar Sonucu 28 Kişi Hayatını Kaybetti