Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya TÜRAB Başkanı güven Tazeledi

TÜRAB Başkanı güven Tazeledi

Tüm Reklamcılar ve Ajanslar Birliği (TÜRAB), 2’nci Olağan Genel Kurul Toplantısı Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri'nde (ASSİM) gerçekleşti. 2021 yılında faaliyete geçen TÜRAB, genel kurulda yönetim kurulu seçimine gitti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
TÜRAB Başkanı güven Tazeledi
KAYNAK: DİLAN ANDIÇ

2020 yılında hayata geçen TÜRAB, 2021 yılında sektörün önde gelen isimlerinin destekleriyle omurgalaşma aşamasına geçti. 2022 yılında resmiyet kazanarak sektörde yer alan TÜRAB’ın 2’nci Olağan Genel Kurul Toplantısı 24 Ağustos 2024 Cumartesi günü ASSİM’de gerçekleşti. Olağan Genel Kurul gündemi kapsamında Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi yapıldı. Yapılan seçim sonucunda TÜRAB Kurucu Başkanı Salim Güneş oy birliğiyle tekrardan yönetime seçildi.

EMEKLERİMİZ ZAYİ OLDU

Genel kurulda konuşan TÜRAB Kurucu Başkanı Salim Güneş, "Ben burada derneği kurmak için birlikte yola çıktığımız arkadaşlara verdiğimiz mücadelede bir tek konuya değinmek istityorum. Bu derneğin kuruluş amacı aslında dernekten öte olması. Mesleki  konulara yöneliyor. Bir iş adamları derneği değil. Burada yaklaşık 1,5 yıl emek verip de sonrasında emeklerinizin zayi olduğu bir konuya değinmek istiyorum. Daha önce birçok kez paylaştığımız bir manzaramız var. Kepez Belediyesi'nin bizlere tahsis etmiş olduğu bir yapı vardı Varsak'ta. Devir aldığımız yapı harabe haldeydi. 7-8 ay içinde o harabeyi toparladık. Bahçe düzenlemesi yaptık. Eğitim akademisi kurmak istiyorduk. Planı da hazırdı. Yaklşık 1-5 yılda o harabe alan toparlandı. Tam biz projeyi uygulamak üzereyken seçimler oldu. Bu projeyi gören ekip hayır dedi. Yeni ekip geldi. Yeni ekip de bize bakmaksızın, yapağacımız işe ve savunma yararına bakmaksızın yeni bir meclis kararıyla elimizden aldı. Ama biz başta şu ifadeyi kullandık. Siz alsanız da almazsanız da biz bu eğitim akademisini kuracağız. Burada eğitim akademisine vermiş olduğumuz bir buçuk yıllık emeğin sonucu  maalesef ülkemizin kanayan yarası. Gelenler, gidenlerin yaptığı iş hayırlı mı, kötü mü kamu yararına mı demeden ve hiç araştırmadan tırpanı vuruyor. Gücü kime yeterse. TÜRAB olarak daha güçlü daha iyi ve daha kolay hizmet verebilmek için bundan sonra da çalışmalarımıza gayretlerimizde devam edeceğiz" dedi

YÖNETİM KURULU VE DENETLEME KURULU ASİL VE YEDEK ÜYELERİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Marmaris Atabol koyunda düzensiz göçmen operasyonu

Marmaris Atabol koyunda düzensiz göçmen operasyonu