Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Şanlıurfa C*nayeti Şüphelisi Antalya’da Sahte Kimlikle Yakalandı

Şanlıurfa C*nayeti Şüphelisi Antalya’da Sahte Kimlikle Yakalandı

Şanlıurfa’da 2016 yılında gerçekleşen cinayet olayının şüphelisi, Antalya'nın Kumluca ilçesinde sahte kimlikle yakalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şanlıurfa C*nayeti Şüphelisi Antalya’da Sahte Kimlikle Yakalandı
KAYNAK: İHA

Şanlıurfa’da 2016 yılında gerçekleşen ci*ayet olayının şüphelisi, Antalya'nın Kumluca ilçesinde sahte kimlikle yakalandı.

Şüpheli K.B.'nin Yakalanması

Antalya’nın Kumluca ilçesinde, Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından yürütülen başarılı bir operasyon sonucu, 2016 yılında Şanlıurfa’da meydana gelen ‘kasten öldürme’ olayının şüphelisi K.B. sahte kimlikle yakalandı. JASAT ekiplerinin, aranan şahısların yakalanmasına yönelik gerçekleştirdiği titiz çalışmalar neticesinde, zanlının Kumluca’da saklandığı ve sahte kimlik kullandığı tespit edildi.

Operasyon ve Gözaltı

JASAT ve jandarma asayiş ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonda, K.B. saklandığı yerde yakalandı. Operasyon sırasında zanlının üzerinde 1 adet tabanca bulundu. Adli işlemlerin tamamlanmasının ardından K.B., çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayın Ardından

Şanlıurfa’daki cinayet olayına karıştığı iddia edilen K.B.’nin, uzun süredir arandığı ve saklanmak için sahte kimlik kullandığı bildirildi. Operasyonun başarılı bir şekilde sonuçlanması, JASAT ekiplerinin ve jandarma asayiş birimlerinin etkili çalışmalarını gözler önüne serdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat’tan Enflasyon Düzeltmesi Uygulamasına Eleştiri

Manavgat’tan Enflasyon Düzeltmesi Uygulamasına Eleştiri