Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Prof. Dr. Özlenen Özkan Akdeniz Üniversitesi'ne Yeniden Rektör Olarak Atandı

Prof. Dr. Özlenen Özkan Akdeniz Üniversitesi'ne Yeniden Rektör Olarak Atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 üniversiteye yeni rektör atamaları yaptı. Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameye göre, Akdeniz Üniversitesi'nin mevcut rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, İkinci kez rektör olarak atandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Kamer Durdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 üniversiteye yeni rektör atamaları yaptı. Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameye göre, Akdeniz Üniversitesi'nin mevcut rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, İkinci kez rektör olarak atandı.

Özlenen Özkan'ın 2. Dönemi Başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen Özkan, Akdeniz Üniversitesi'nin ilk kadın rektörü olmasının yanına üst üste 2. kez atanan kadın rektör oldu.

Akdeniz Üniversitesi'nde Devam Eden Başarılar

Prof. Dr. Özlenen Özkan, rektörlüğü süresince üniversitenin akademik başarılarını ve uluslararası alandaki tanınırlığını artırmaya yönelik birçok projeye imza attı. Yeniden atanması, bu başarıların devam edeceğinin bir işareti olarak değerlendiriliyor.

Türkiye Genelinde 13 Üniversiteye Yeni Rektör Ataması

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan bu atama ile Türkiye genelinde 13 üniversiteye yeni rektörler atanmış oldu. 

Monica 2024 08 16 13 37 47

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a  Teşekkür!

Atama kararı sonrası Özkan paylaşımda bulundu. Özkan, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanmış bulunuyorum. Bu önemli görevi bir kez daha üstlenmekten onur duyuyorum. Bu süreçte desteğini esirgemeyen ve duyduğu güvenden dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en derin şükranlarımı sunuyorum.
Önümüzdeki dönemde de, üniversitemizi hem eğitimde hem de araştırmada daha da ileriye taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Akdeniz Üniversitesi ailesi olarak, köklü mirasımızdan aldığımız güçle, geleceğe daha sağlam adımlarla yürüyeceğimize yürekten inanıyorum.Bu yolculukta yanımda olan herkese gönülden teşekkür ediyorum. Birlikte çok daha güzel işler başaracağız" ifadellerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Yerlikaya açıkladı! 'Kuyu-18' operasyonlarında organize suç örgütü çökertildi

Bakan Yerlikaya açıkladı! 'Kuyu-18' operasyonlarında organize suç örgütü çökertildi