Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da feci kaza! Tır ve motosiklet çarpıştı

Antalya'da feci kaza! Tır ve motosiklet çarpıştı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde tırın motosiklete çarpması sonucu meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Yaralı, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'ne sevk edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da feci kaza! Tır ve motosiklet çarpıştı
KAYNAK:   İHA

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde meydana gelen kazada, tır ile motosiklet çarpıştı ve motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Kaza Anı ve Detayları

Kaza, Gazipaşa ilçesinde D-400 Karayolu Jandarma Kavşağı'nda gece saatlerinde meydana geldi. Gazi Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi'nden D-400 Karayolu'na çıkan Hulusi T. yönetimindeki motosiklet, Selim T. A. idaresindeki tır ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Hulusi T. yola savruldu ve ağır şekilde yaralandı. Tır ise çarpmanın ardından yaklaşık 200 metre ileride durabildi.

Olayın İhbarı ve Müdahalesi

Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı motosiklet sürücüsü Hulusi T. ilk müdahalenin ardından ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan kontrollerin ardından Hulusi T., ileri tetkik ve tedavi için Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Olay sonrasında polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlattı. Kazanın neden meydana geldiği ve sorumluları belirlemek amacıyla çalışmalar sürdürülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Diyarbakır'da Dev Narko-Ter*r Operasyonu: 15 Milyon Kök Esr*r

Diyarbakır'da Dev Narko-Ter*r Operasyonu: 15 Milyon Kök Esr*r