Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Müge Anlı İsmail Demir Öldü Mü? İsmail Demir'i Kim Öldürdü? İsmail Demir'i Neden Öldürüldü?

Müge Anlı İsmail Demir Öldü Mü? İsmail Demir'i Kim Öldürdü? İsmail Demir'i Neden Öldürüldü?

Ailesi, Müge Anlı'nın programına başvurmuştu. Ortadan kaybolan iş insanı İsmail Demir'in cesedi, Şırnak'ın İdil ilçesine bağlı bir kuyuda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Müge Anlı İsmail Demir Öldü Mü? İsmail Demir'i Kim Öldürdü? İsmail Demir'i Neden Öldürüldü?
MUHABİR: Kamer Durdu

Ortadan kaybolan iş insanı İsmail Demir'in cesedi, Şırnak'ın İdil ilçesine bağlı bir kuyuda bulundu. Ailesi, Demir'i bulabilmek için Müge Anlı'nın programına başvurmuştu.

İsmail Demir’in Kayboluşu ve Bulunma Süreci

Mardin’in Midyat ilçesinde 24 Nisan 2024 tarihinden itibaren kayıp olan 36 yaşındaki tekstilci iş adamı İsmail Demir’in cansız bedeni, Şırnak’ın İdil ilçesine bağlı Topraklı Köyü’nde bir kuyuda bulundu. Demir’in, ayağına taş bağlanarak kuyuya atıldığı iddia edildi. Olay yerine sevk edilen sağlık ve güvenlik ekipleri, Demir’in cesedini kuyudan çıkararak otopsi yapılmak üzere İdil Devlet Hastanesi morguna kaldırdı.

Aile, Müge Anlı’nın Programına Başvurmuştu

İsmail Demir’in kaybolmasının ardından ailesi, arama çalışmalarına destek bulabilmek için Mayıs 2024 tarihinde Müge Anlı’nın televizyon programına katılmıştı. Aile, Demir'in uzun süredir kayıp olduğunu belirterek halktan ve yetkililerden yardım istemişti. Aile üyeleri, tekstil atölyesinde çalışan Suriye uyruklu V.O. adlı bir kadınla yakınlaştıktan sonra Demir’in evinden uzaklaştığını ileri sürmüştü.

Soruşturma Başlatıldı

Savcılık olay yerinde incelemeler yaparken, jandarma bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili soruşturma derinleştirilirken, Demir’in kim ya da kimler tarafından öldürüldüğüne dair detaylar araştırılıyor. Yapılacak otopsinin ardından İsmail Demir’in cenazesinin Midyat’a getirilerek burada toprağa verileceği öğrenildi.

Aileye Büyük Şok

İsmail Demir’in 15 yıllık evli olduğu ve birkaç çocuğu bulunduğu belirtildi. Demir’in kaybolması sonrası aile, çaresizce her mecrada kayıp ilanları vererek seslerini duyurmaya çalıştı. Ailenin aktardığı iddialara göre, Demir'in tekstil atölyesinde çalışan bir kadınla yaşadığı ilişki, evliliğinde sorunlara neden olmuştu.

Cinayet Şüphesi: Arkadaş İtirafı

Mardin’in Midyat ilçesinde kaybolduktan sonra cesedi Şırnak’ın İdil ilçesinde bir kuyuda bulunan iş insanı İsmail Demir’in ölümüyle ilgili olarak,  Hamdullah ve arkadaşı gözaltına alındı. Hamdullah’ın arkadaşı, İsmail Demir’i öldüren kişinin Hamdullah olduğunu iddia ederek, cinayet şüphesini onun üzerine çekti. İddiaya göre, İsmail Demir'in cesedi ayağına taş bağlanarak bir kör kuyuya atıldı.

Soruşturma Derinleşiyor

Gözaltına alınan şüpheliler, sorgu için emniyete götürülürken, savcılık olayla ilgili geniş kapsamlı bir soruşturma başlattı. Demir’in ölümüyle ilgili şüpheler, Hamdullah ve arkadaşının ifadeleriyle aydınlatılmaya çalışılıyor. 

Demir'in ölümünün ardından, ailesi derin bir yas yaşarken, güvenlik güçlerinin olayla ilgili araştırmaları devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
NARKOÇELİK-38 Operasyonunda 316 Zehir Taciri Yakalandı

NARKOÇELİK-38 Operasyonunda 316 Zehir Taciri Yakalandı