Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Manavgat'ta Trafik Kazası: Safari Cip İle Çarpışan Otomobil Beton Direğe Çarptı

Manavgat'ta Trafik Kazası: Safari Cip İle Çarpışan Otomobil Beton Direğe Çarptı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, bir safari cipi ile çarpışarak kontrolünü kaybeden otomobil, betonarme aydınlatma direğine çarparak hurdaya döndü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta Trafik Kazası: Safari Cip İle Çarpışan Otomobil Beton Direğe Çarptı
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, bir safari cipi ile çarpışarak kontrolünü kaybeden otomobil, betonarme aydınlatma direğine çarparak hurdaya döndü. Sürücü, kazayı şans eseri yaralı olarak atlattı. Kazaya karışan safari cip ise durmadan yoluna devam etti.

Manavgat'ta Trafik Kazası

Antalya'nın Manavgat ilçesi Sorgun Mahallesi Titreyengöl Caddesi'nde yaşanan trafik kazasında bir otomobil ile safari cipi çarpıştı. Kazada, Bünyamin Koçak'ın kullandığı 07 BLT 878 plakalı Tofaş Şahin marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sağında bulunan betonarme aydınlatma direğine çarparak hurdaya döndü.

Kazanın Detayları

Edinilen bilgiye göre, Bünyamin Koçak, Titreyengöl istikametinden Sorgun Bulvarı yönüne doğru seyir halindeyken, uygulama oteline yaklaştığı sırada bir safari cipinin otomobiline çarpmasıyla kontrolünü kaybetti. Süratle yolun kenarındaki betonarme aydınlatma direğine çarpan otomobil, büyük hasar aldı. Kazayı gören vatandaşlar tarafından hurdaya dönen araçtan çıkarılan Koçak, olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

Kaza anı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, aynı istikamette ilerleyen safari cipinin virajda otomobile çarparak kazaya neden olduğu, otomobilin kaldırıma çarpmasına rağmen safari cipinin durmayarak yoluna devam ettiği görüldü.

Sürücünün Sağlık Durumu İyi

Hastaneye kaldırılan Bünyamin Koçak'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazanın ardından yaptığı açıklamada Koçak, eşini otelde işe bıraktıktan sonra dönüş yolunda bir tur aracının otomobiline çarptığını ifade etti. Kazaya neden olan safari cipi ve içindeki turistler ise olay yerinden uzaklaştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ebeveynler dikkat! İlk kez okula başlayan çocuklar daha hırçın oluyor

Ebeveynler dikkat! İlk kez okula başlayan çocuklar daha hırçın oluyor