Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Manavgat'ta servis otobüsünün üzerine çam ağacı devrildi

Manavgat'ta servis otobüsünün üzerine çam ağacı devrildi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen bir kaza sonucunda, otel çalışanlarını taşıyan bir servis aracına çam ağacının devrilmesi sonucu 7 kişi yaralandı. Ancak, yaralıların hayati tehlikesi olmadığı belirtildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta servis otobüsünün üzerine çam ağacı devrildi
KAYNAK: İHA

Dün gece saatlerinden itibaren etkili olan yağmur ve şiddetli rüzgar, Sorgun Çamlığı'nda bir dizi çam ağacının devrilmesine neden oldu. Bu devrilen ağaçlar, Titreyengöl Caddesi'nde yolun tamamen kapanmasına yol açtı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda ambulans, trafik ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, başka kazaların önüne geçmek amacıyla önlemler aldı.

Soner Sümer'in kullandığı 07 J 74969 plakalı otel servisi, kökünden sökülerek yola devrilen bir çam ağacının altında kaldı. Ağaç nedeniyle servis otobüsünün çatısı çökerken, içerisinde bulunan 40 otel çalışanından 7'si yaralandı. Yaralılar, 112 sağlık görevlilerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından hastaneye sevk edildi. Ancak, yaralıların hayati tehlikeleri olmadığı bildirildi.

Kaza sonrasında kapanan Sorgun Titreyengöl yolunun açılması için Manavgat Belediyesi'ne bağlı ekipler çalışmalara başladı.

AW084231_11AW084231_04AW084231_16

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay' da Halatla çekilen 8 katlı bina saniyeler içinde yok oldu

Hatay' da Halatla çekilen 8 katlı bina saniyeler içinde yok oldu