Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Manavgat'ta Motosiklet Kazası: Kaçan Sürücü Aranıyor

Manavgat'ta Motosiklet Kazası: Kaçan Sürücü Aranıyor

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında, bir sürücü yaya geçidinde karşısına aniden çıkan başka bir motosiklete çarpmamak için fren yapınca devrildi ve palmiyeye çarparak yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta Motosiklet Kazası: Kaçan Sürücü Aranıyor
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında, bir sürücü yaya geçidinde karşısına aniden çıkan başka bir motosiklete çarpmamak için fren yapınca devrildi ve palmiyeye çarparak yaralandı. Kaza sonrasında, kazaya neden olan motosiklet sürücüsü olay yerinden hızla kaçarak izini kaybettirdi.

Kaza, Antalya Caddesi'nde Meydana Geldi

Olay, Aşağı Hisar Mahallesi Antalya Caddesi'nde, yapay şelale istikametinden Sarı Köprü istikametine doğru seyir halinde olan 07 GGE 53 plakalı motosikletin sürücüsü Berke Can Hafiz'in yaya geçidinde aniden önüne çıkan bir motosiklete çarpmamak için frene basmasıyla yaşandı. Fren yaptığı sırada motosikleti kayarak devrilen Hafiz, refüjde bulunan palmiyeye çarptı. Yüzünden yaralanan Hafiz, kazaya neden olan diğer motosiklet sürücüsünün plakayı almasına fırsat vermeden olay yerinden kaçtığını belirtti.

Yaralı Sürücü Tamirciye, Ardından Hastaneye Gitti

Kaza sonrası Berke Can Hafiz, trafik ekiplerinin işlemlerinin tamamlanmasının ardından, devrilen motosikletini iterek tamirciye götürdü. Buradan da kendi imkanlarıyla hastaneye giderek tedavi altına alındı.

Kaçan Sürücünün Peşinde

Trafik ekipleri, kazaya karışan ve olay yerinden kaçan motosiklet sürücüsünü bulmak için çalışma başlattı. Olay sırasında yaya geçidini kullanan iki motosiklet sürücüsüne ise trafik kurallarını ihlal ettikleri için ceza kesildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
56 yaşında tek böbreği olduğunu öğrendi

56 yaşında tek böbreği olduğunu öğrendi