Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Manavgat’ta Dans ve Müzik Festivali Büyüleyici Bir Başlangıç Yaptı

Manavgat’ta Dans ve Müzik Festivali Büyüleyici Bir Başlangıç Yaptı

Manavgat Belediyesi tarafından düzenlenen Dans ve Müzik Festivali, tarihi Side Limanı’nda muhteşem bir açılışla başladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat’ta Dans ve Müzik Festivali Büyüleyici Bir Başlangıç Yaptı
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Manavgat Belediyesi tarafından düzenlenen Dans ve Müzik Festivali, tarihi Side Limanı’nda muhteşem bir açılışla başladı.

Festivalin Başlangıcı

7-8 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen festival, Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Engin Tüter, birim müdürleri ve yüzlerce vatandaşın katılımıyla renkli bir başlangıç yaptı.

Uluslararası Katılım

Festivalin ilk gününde, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kazakistan, Ukrayna, Gürcistan, Özbekistan, Azerbaycan ve Dağıstan’dan gelen 780 dansçı sahne aldı. Milli kıyafetleri ile yürüyen dans grupları, Side girişinden itibaren renkli görüntüler oluşturdu.

Renkli Görüntüler ve Büyüleyici Performanslar

Halk dansçıları, Manavgat Belediyesi Özgürlük Bandosu eşliğinde yürüdü. Yerli ve yabancı turistler, bu renkli görüntüleri kameraya alarak anı ölümsüzleştirdi. Festival, Manavgatlıların ve turistlerin büyük ilgi gösterdiği bir etkinlik oldu ve izleyicileri adeta büyüledi.

Side: Bir Dünya Markası

Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Engin Tüter, Side’nin bir dünya markası olduğunu belirtti. Tüter, “Tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Side’mizde bu festivalleri yapmak bizim için bir gurur kaynağı. Side, bizim markamız. Onu daha da parlatmak, dünyaya açmak için bu tarz festivallerin devamını getireceğiz. Bu festivalimiz dünyanın dört bir yanından bir araya gelen insanlar için kültürel bir köprü işlevi görüyor. Başkanımızın da dediği gibi Manavgat’ı mutlu insanların kenti yapacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Miss Amerika Güzeli Unvanını Bıraktı: 'Akıl Sağlığım Önemli'

Miss Amerika Güzeli Unvanını Bıraktı: 'Akıl Sağlığım Önemli'