Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Konyaaltı'nda Narin İçin Anma Töreni

Konyaaltı'nda Narin İçin Anma Töreni

Diyarbakır’da ölü bulunan 8 yaşındaki Narin Güran için Konyaaltı Belediyesi tarafından düzenlenen anma töreninde, Narin’in anısını yaşatmak amacıyla duygu dolu anlar yaşandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konyaaltı'nda Narin İçin Anma Töreni
KAYNAK: İHA

Diyarbakır’da ölü bulunan 8 yaşındaki Narin Güran için Konyaaltı Belediyesi tarafından düzenlenen anma töreninde, Narin’in anısını yaşatmak amacıyla duygu dolu anlar yaşandı. Belediye personeli, siyah kıyafetlerle katıldığı törende, Narin’in fotoğrafının bulunduğu alana kırmızı karanfiller bıraktı.

Konyaaltı Belediyesi'nden Duygusal Anma Töreni

Konyaaltı Belediyesi, Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran için anlamlı bir tören düzenledi. 21 Ağustos’ta kaybolan Narin’in acı haberinin ardından yapılan bu anma töreni, Konyaaltı Belediye binasında gerçekleştirildi. Törene Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı. Siyah kıyafetler içinde olan katılımcılar, Narin’in fotoğrafının bulunduğu alana kırmızı karanfiller bıraktı. Duygusal anların yaşandığı tören sırasında bazı çalışanlar gözyaşlarına hakim olamadı.

Başkan Kotan'dan Duygusal Konuşma

Törende duygusal bir konuşma yapan Başkan Cem Kotan, konuşmasına Aziz Nesin’in “Öyle bir ağlasam, Öyle bir ağlasam çocuklar. Size hiç gözyaşı kalmasa. Öyle bir ölsem, Öyle bir ölsem çocuklar. Size hiç ölüm kalmasa” dizeleriyle başladı. Kotan, “Sözün bittiği yerdeyiz. Acımız ve öfkemiz çok büyük. Narin yaşasaydı yaşıtları gibi bugün okula gidecekti. Ama maalesef acı haberini aldık” dedi.

“Çocuklar Ölürken Susulmaz”

Başkan Kotan, “Çocuklar ölürken susulmaz” diyerek, “Susmadık, hiç bir zaman da susmayacağız. Narin’i anmak ve öfkemizi paylaşmak için bugün bir araya geldik. 19 gündür kayıp olan Narin’i büyük umutlarla bekledik. Güzel haberlerini bekledik ama maalesef ölüm haberini aldık. Bunu yapanların en ağır şekilde ceza almasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Çocukları Korumanın Önemi Vurgulandı

Başkan Kotan, çocukları korumanın ve toplumda ön planda tutmanın önemine değinerek, “Bunlar için mücadele eden bizler olmalıyız. Hem siyasetle uğraşanlar hem de devletin her kademesinde olanlar bu mücadelede öncü olmalı” dedi. Tören, Narin’in anısına yapılan konuşmalar ve karanfillerin bırakılması ile sona erdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya’da İlginç Karşılaşma: Dalış Yapan İkili 80 Santimetrelik Caretta Caretta ile Yüzdü

Alanya’da İlginç Karşılaşma: Dalış Yapan İkili 80 Santimetrelik Caretta Caretta ile Yüzdü