Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Kepez'deki Kuyumcuya Saldırı Anı Güvenlik Kamerasında!

Kepez'deki Kuyumcuya Saldırı Anı Güvenlik Kamerasında!

Antalya'da Kepez ilçesindeki kuyumcuya yapılan silahlı saldırıda bir kişi yaralanırken, saldırganlar kuyumcu sahipleri tarafından etkisiz hale getirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

28 Ağustos'ta Antalya'nın Kepez ilçesinde bir kuyumcuya düzenlenen silahlı saldırı, anbean güvenlik kamerasına yansıdı. Saldırıda bir kişi yaralanırken, saldırganlar kuyumcu sahipleri tarafından etkisiz hale getirilip polise teslim edildi.

Saldırganlar etkisiz hale getirildi

Teomanpaşa Mahallesi'ndeki kuyumcuya yönelik silahlı saldırı sırasında, H.Ç. isimli bir çalışan silah sesini duyduktan sonra dışarı çıkarak saldırganlardan birini etkisiz hale getirdi. Yaralı olmasına rağmen H.Ç. saldırganı durdurmayı başardı. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, saldırganlar M.Ç. ve T.Ç.'yi kuyumcuda bulunan diğer çalışanların darp ettikten sonra gözaltına aldı.

Güvenlik Kamerası ve Cep Telefonu Görüntüleri Ortaya Çıktı

Saldırının ardından, kuyumcunun iç güvenlik kamerasına ve bir vatandaşın cep telefonuna yansıyan görüntüler yayınlandı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, kuyumcu içinde yaşanan panik ve koşuşturmaca detaylı bir şekilde görülürken, cep telefonuyla çekilen görüntülerde ise H.Ç.'nin saldırganı etkisiz hale getirdiği ve saldırganların darp edildiği anlar yer alıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bankaların Aidat Şeklinde Aldığı Ücretleri Bu Yöntemlerle Geri Alabilirsiniz

Bankaların Aidat Şeklinde Aldığı Ücretleri Bu Yöntemlerle Geri Alabilirsiniz