Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Kemer'den müzisyenlerine ücretsiz eğitim

Kemer'den müzisyenlerine ücretsiz eğitim

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi’nde ücretsiz müzik eğitimi alan çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi. İşte detaylar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kemer'den müzisyenlerine ücretsiz eğitim
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi’nde ücretsiz müzik eğitimi alan çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi. Kemer Belediyesi’nin yer tahsisini sağladığı ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından yaptırılan merkezde, Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası Şefi Furkan Üstündağ yönetiminde ücretsiz müzik eğitimleri veriliyor.

Ailelerle Toplantı

Şef Furkan Üstündağ, ücretsiz müzik kursu alan çocukların aileleri ile bir toplantı düzenledi. Toplantıya katılan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ailelerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Başarıların Arkasındaki İsim: Şef Furkan Üstündağ

Toplantıda konuşan Şef Furkan Üstündağ, merkezin 2021 yılında kurulduğunu ve bugüne kadar yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Merkezin kurulduğu günden bu yana 32 konser düzenlediklerini belirten Üstündağ, “Yaptığımız konserlerde 2 defa sanatçı Bora Duran ve 2 defa opera sanatçısı Hakan Aysev ağırladık. Türkiye’nin en büyük bandosunu kurduk. Çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz” dedi.

Başkan Topaloğlu’ndan Övgü Dolu Sözler

Başkan Topaloğlu, kurs merkezinin açılmasından sonra çok güzel işler yapıldığını belirtti ve “Furkan hoca bize geldikten sonra Kemer’e bir heyecan geldi. Kimsenin elinde müzik aleti yoktu. Şimdi her çocuğun elinde müzik aleti var. Bu bizim için gururdur. Çocuklar bize enerji veriyor. Çocuklar bizim her şeyimiz. Furkan hocanın çok fazla emeği var ve emeğe saygı göstermemiz gerekiyor. Çocuklarla beraber idealist bir şekilde çalışıyorlar. Benim için idealist çalışmak çok önemlidir” diye konuştu.

Sosyal Etkinlik Merkezi Kurulacak

Kemer Belediyesi ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi’nde sosyal etkinlik merkezi kurulması için Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ruhsat başvurusunda bulunulacağı belirtildi. Sosyal etkinlik merkezinde çalışacak olan öğretmenlerle görüşme yapılacağı, merkezde müzik dışında tüm branşlarda da eğitimler verileceği ve eğitimlerini tamamlayan kursiyerlerin sertifika alacağı öğrenildi.

Başkan Topaloğlu, Kemer Belediyesi ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi’nde sosyal etkinlik merkezi açılması için çalışmaların başladığını belirtti ve “Merkezimizde sosyal etkinlik merkezi kuracağız. Bu merkezde müziğin dışında dersler de vermek için öğretmenlerle görüşeceğiz. Burada kurulacak olan sosyal etkinlik merkezinde çalışan öğretmenler aynı Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’ndaki öğretmenler gibi bizim personelimiz olacak. Buna önem veriyoruz. Çocuklarımızla gurur duyuyoruz. Ailelerine ve Furkan hocamıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muhittin Böcek Kapalı Yol Esnafını Ziyaret Etti

Muhittin Böcek Kapalı Yol Esnafını Ziyaret Etti