Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Kemer'de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlanacak

Kemer'de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlanacak

Antalya'nın Kemer ilçesinde belediye, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünü coşkuyla kutlamak için hazırlıklarını tamamladı. İşte etkinlikler...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kemer'de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlanacak
KAYNAK: İHA

Kemer Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı büyük bir coşku ile kutlamak için hazırlıklarını tamamladı. 30 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilecek etkinlikler, Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 102. yıl dönümünü anmak için düzenleniyor.

Fener Alayı ve Konser Programı

Kutlamalar, 30 Ağustos Cuma günü saat 20.30'da Necati ve Saykolar Grubu'nun vereceği konserle devam edecek. Etkinlikler, Kemer Belediyesi önünden Şef Furkan Üstündağ yönetimindeki Kemer Belediyesi Gençlik Bandosu eşliğinde gerçekleştirilecek Fener Alayı ile başlayacak ve Cumhuriyet Meydanı'nda sona erecek.

Necati ve Saykolar Grubu Konseri Düzenlenecek

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Zafer Bayramı kutlamaları hakkında yaptığı açıklamada, "Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 102. yıl dönümü ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Kemer’de coşkuyla kutlamaya hazırlanıyoruz. Kutlamalar kapsamında Necati ve Saykolar Grubu'nun konseri de yer alacak. Tüm halkımızı Kemer’de Zafer Bayramı’mızı birlikte kutlamaya davet ediyorum" dedi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hizmet sektörü istihdamda ilk sırada: Yıllık istatistikler açıklandı!

Hizmet sektörü istihdamda ilk sırada: Yıllık istatistikler açıklandı!