Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da Kooperatiflere Ekipman Desteği

Antalya'da Kooperatiflere Ekipman Desteği

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarımsal üretimi desteklemeye yönelik projelerine hız kesmeden devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Kooperatiflere Ekipman Desteği
KAYNAK: İHA

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarımsal üretimi desteklemeye yönelik projelerine hız kesmeden devam ediyor. Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı aracılığıyla kooperatiflere sağlanan ekipman desteği kapsamında, Elmalı ilçesinin Bozhöyük Mahallesi'nde faaliyet gösteren Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'ne 4 ton kapasiteli süt soğutma tankı hibe edildi.

Süt Üreticilerine Önemli Destek

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in liderliğinde süt üreticilerine sağlanan bu destek, üreticilerin en büyük ihtiyaçlarından biri olan soğuk zincirin korunmasına katkı sağlıyor. Süt soğutma tankları, sütün tazeliğini koruyarak ürün kalitesinin devamlılığını sağlıyor. Ayrıca bu destek, üreticilerin maliyetlerini hafifletiyor ve verimliliği artırıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, üreticilerin yükünü hafifletmeye ve bölgedeki tarımsal kalkınmayı desteklemeye devam ediyor.

Kooperatif Başkanı'ndan Teşekkür

Bozhöyük Mahallesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Salim İnce, kooperatif olarak süt soğutma tankı ihtiyacı için Büyükşehir Belediyesi'ne başvurduklarını ve taleplerinin kısa sürede karşılandığını belirtti. İnce, yeni tank sayesinde sütün bozulmadan muhafaza edilebileceğini ve bu sayede gelir kaybının önüne geçileceğini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bandırma'da PK*-K*K Propagandası Yapan Şüpheli Yakalandı

Bandırma'da PK*-K*K Propagandası Yapan Şüpheli Yakalandı