Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya Barosu'nun Genç Kayıpları!

Antalya Barosu'nun Genç Kayıpları!

Antalya Baro Başkanı Hüseyin Geçilmez, Antalya Barosu'nun genç üyelerinden iki avukatın hayatını kaybettiğini duyurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalya Barosu'nun Genç Kayıpları!
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya Baro Başkanı Hüseyin Geçilmez, Antalya Barosu'nun genç üyelerinden iki avukatın hayatını kaybettiğini duyurdu. Bu kayıplardan biri, genç yaşta aramızdan ayrılan avukat Arzu Çetin ve Doğancan Eroğlu oldu.

Baro Başkanı'ndan Başsağlığı Mesajı

Geçilmez, "Baromuz üyesi Av. Doğancan Eroğlu'yu maalesef kaybettik. Üst üste yaşadığımız bu acı kayıplar bizi derinden üzdü. Genç yaşta aramızdan ayrılan kıymetli meslektaşımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve Antalya Barosu'na başsağlığı diliyorum," şeklinde bir mesaj yayımladı.

Kalp Krizi Sonucu Vefat

Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden emekli bekçi Recep Eroğlu ve Serik Devlet Hastanesi'nden emekli Emine Eroğlu’nun oğlu olan avukat Doğancan Eroğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Eroğlu’nun cenazesi, ikindi namazının ardından Çakış Mahallesi Yeniköy Mezarlığı’nda defnedilecek.

Arzu Geçilmez de hayatını kaybetti! 

Geçilmez, Arzu Çetin'inin vefatını duyurdu. Geçilmez, "Bir süredir tedavi gören Baromuz üyesi Av. Arzu Çetin'i maalesef kaybettik. Genç yaşta aramızdan ayrılan değerli meslektaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Antalya Barosu ailesine başsağlığı diliyorum" dedi. 

MHP Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Arzu Çetin Hayatını Kaybetti

Bir diğer üzücü kayıp ise avukat Arzu Çetin oldu. MHP Alanya İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev yapan ve aynı zamanda Alanya’nın tanınmış avukatlarından biri olan Çetin, beyin tümörü nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Meslektaşları ve Sevenleri Şokta

41 yaşında ve bir çocuk annesi olan Arzu Çetin'in ani ölümü meslektaşlarını ve sevenlerini derinden etkiledi. Çetin, aynı zamanda önceki dönem Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in de avukatı olarak görev yapmıştı.

Cenaze Töreni

Avukat Arzu Çetin'in cenazesi, 11 Eylül 2024 Çarşamba günü saat 11.00’de Demirtaş Çamlı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Araç alacaklar dikkat! İkinci el araç fiyatları bu yıl ilk kez dibi gördü

Araç alacaklar dikkat! İkinci el araç fiyatları bu yıl ilk kez dibi gördü