Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Adana Adana'da Kan Donduran C*nayet: Sevgilisinin Arkadaşları Tarafından Ö*dürülen Adamın C*nayeti Çözüldü

Adana'da Kan Donduran C*nayet: Sevgilisinin Arkadaşları Tarafından Ö*dürülen Adamın C*nayeti Çözüldü

Adana'da bir kişinin, sevgilisinin arkadaşları tarafından önce dövülüp ardından b*çaklanarak ö*dürüldüğü korkunç c*nayet olayında, 5 kişi tutuklandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da Kan Donduran C*nayet: Sevgilisinin Arkadaşları Tarafından Ö*dürülen Adamın C*nayeti Çözüldü
KAYNAK: İHA

Olay, 31 Ağustos'ta Çukurova ilçesi Kabasakal Mahallesi Rüzgarlı Tepe'de gerçekleşti. İddiaya göre, 37 yaşındaki Selcan Ç. ve 45 yaşındaki oto tamircisi Ramazan Karabulut arasında yasak bir aşk ilişkisi bulunuyordu. İkili arasında çıkan bir tartışma sonrası Selcan Ç., arkadaşlarından yardım istedi.

Tartışma ve Ardından Gelen Ş*ddet

Selcan Ç., tartışmanın ardından yakın arkadaşı Talüt Yavuz'u (53) arayarak Ramazan Karabulut ile kavga ettiğini bildirdi. Talüt Yavuz, Ramazan'ı Rüzgarlı Tepe'ye çağırarak "Gel konuşalım" dedi. Ramazan Karabulut, çağrı üzerine buluşma noktasına geldi. Ancak, burada Selcan Ç., Talüt Yavuz, Uğurcan Sergen Dokumacı (23), Kemal Elmasten (19), Murat Güngör (21) ve 15 yaşındaki H.Y. tarafından karşılandı.

Darp ve C*nayet

Ramazan Karabulut, Selcan Ç. ile konuşmak istediği sırada kalabalık grubun saldırısına uğradı. Önce dövülen Karabulut, ardından Uğurcan Sergen Dokumacı tarafından bacağından bıçaklandı. Yaralı halde yere yığılan Ramazan, kavgaya karışan kişilerin hızla kaçmasıyla yalnız kaldı.

C*sedin Bulunması ve Olayın İhbarı

Rüzgarlı Tepe’de hayvan otlatan bir çoban, hareketsiz yatan Ramazan Karabulut'u gördü ve durumu 112 Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Karabulut'un hayatını kaybettiğini tespit etti. Cesedi, Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı ve burada yapılan otopsinin ardından toprağa verildi.

Şüphelilerin Yakalanması

Adana Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameraları ve PTS kayıtlarını inceleyerek şüphelilerin yerlerini tespit etti. Şafak vakti gerçekleştirilen operasyonla 6 şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan kişiler, Karabulut'u dövdüklerini ve bıçaklamayı Uğurcan Sergen Dokumacı'nın yaptığını itiraf ettiler. Dokumacı ise suçlamaları reddetti.

Tutuklamalar ve Serbest Bırakılan Şüpheli

Emniyetteki işlemlerinin ardından, Selcan Ç. ve beraberindeki 4 kişi adliyeye sevk edildi. Selcan Ç. ve 4 kişi tutuklanırken, 15 yaşındaki H.Y. serbest bırakıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ukrayna'da Siyasi Deprem: Dışişleri Bakanı Kuleba İstifa Etti

Ukrayna'da Siyasi Deprem: Dışişleri Bakanı Kuleba İstifa Etti