Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Adana AOSB'den İSO 500, İSO İkinci 500 ve TİM 1000’deki firmalara ödül

AOSB'den İSO 500, İSO İkinci 500 ve TİM 1000’deki firmalara ödül

Adana Organize Sanayi Bölgesi yönetimi, İSO'da ilk 500, ikinci 500 ve TİM 1000 listelerine girmeyi başaran firmaları özel bir gecede ödüllendirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
AOSB'den İSO 500, İSO İkinci 500 ve TİM 1000’deki firmalara ödül
KAYNAK: İHA

Adana Organize Sanayi Bölgesi yönetimi, Türkiye'nin önde gelen sanayi araştırmaları olan İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından yayımlanan 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması' ve 'İkinci 500 Sanayi Kuruluşu Araştırması' listelerinde yer alan firmaları, aynı zamanda Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından belirlenen 'Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı' listesinde bulunan sanayicileriyle ödüllendirdi.

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, milletvekilleri, kent protokolü ve seçkin davetlilerin katılımıyla gerçekleşen törende, AOSB'nin Türk Sanayisi için Güneydeki Üssü olarak önemli bir konumda olduğu vurgulandı. AOSB, kent, bölge ve ülke ekonomisine önemli katkılarda bulunan başarılı sanayicilerini ödüllerle onurlandırdı.

Törende AOSB Başkanı Bekir Sütcü ve yönetim kurulu üyeleri, ödülleri sahiplerine takdim etti. AOSB'nin ilk sanayi kuruluşu olan Bossa'nın ödülü, aynı zamanda Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı olan İsrafil Uçurum'a sunuldu.

Başkan Bekir Sütcü, törende 50. Yıl programına katkıda bulunan Adana Valisi Yavuz Selim Köşger ve diğer tüm katılımcılara teşekkür ederek, bölgenin gelecekte daha büyük başarılara imza atacağını belirtti. AOSB'nin geçmişte ve şu anda attığı adımlarla bölgenin sorunsuz bir genişleme imkânına sahip olduğunu vurgulayan Sütcü, gelecek 50 yılı planlamak adına projeler üzerinde çalıştıklarını ifade etti. Ayrıca, başta Müteşebbis heyet başkanları ve üyeleri olmak üzere emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Aosb'den İso 500, İso İkinci 500 Ve Ti̇m 1000’Deki Firmalara Ödül

Başkan Sütcü, İSO'nun ilk 500 ve ikinci 500 listelerinde yer alan firmalar ile TİM'in Türkiye'nin İlk 1000 İhracatçısı listesinde bulunan firmaların sayısını artırmak için daha fazla çaba sarf etme gerekliliğini vurgulayarak, AOSB'de faaliyet gösteren, ödül alan firmaları tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Törende, İSO tarafından hazırlanan 'İSO 500' listesinde yer alan 16 firma, 'İSO İkinci 500' listesinde yer alan 16 firma ile TİM'in 'Türkiye'nin İlk 1000 İhracatçısı' listesinde bulunan 16 firma ödüllerini aldı. Ödülleri, katılan milletvekilleri, kent protokolü ve AOSB Yönetim Kurulu üyeleri takdim etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir Merkezli F*TÖ/P*Y Operasyonunda Tutuklamalar ve Adli Kontrol: 5 Şüpheli Tutuklandı

İzmir Merkezli F*TÖ/P*Y Operasyonunda Tutuklamalar ve Adli Kontrol: 5 Şüpheli Tutuklandı