Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Adana Adana Büyükşehir'de skandal iddialar! Reklamcılara kirasını ödetip estetik ameliyat yaptırmış

Adana Büyükşehir'de skandal iddialar! Reklamcılara kirasını ödetip estetik ameliyat yaptırmış

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne operasyonunda, başdanışmanının reklam şirketlerine evini kirasını ödetip, estetik ameliyat yaptırdığı öne sürüldü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana Büyükşehir'de skandal iddialar! Reklamcılara kirasını ödetip estetik ameliyat yaptırmış

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Adana Büyükşehir Belediyesi'nde düzenlenen ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet operasyonunda 10 kişi gözaltına alındı. Operasyonun ana hedefi olan başdanışman Mürüvet S. ve diğer şüphelilerin, reklam ilanları üzerinden 58 milyon TL'lik yolsuzluk gerçekleştirdikleri iddia edildi.

Mürüvet S.

Gözaltına alınan 10 kişinin, reklam ilanlarıyla ilgili olarak yaptıkları usulsüzlükler sonucunda haksız kazanç elde ettikleri belirtildi. Başdanışman Mürüvet S.'nin hesabına, ihaleleri kazanan reklam şirketleri tarafından 1 milyon TL para transferi yapıldığı öne sürüldü.

Ayrıca, başdanışmanın, reklam şirketlerine evinin kirasını ödettikten sonra çeşitli estetik ameliyatlar yaptırdığı da iddialar arasında yer aldı. İhale şartnamelerinin önceden hazırlandığı ve başdanışmanın kişisel çıkarları doğrultusunda ihaleleri verdikleri öne sürülen reklam şirketleriyle ilişkisi, operasyonun detayları arasında yer aldı.

Mürüvet S.

Bu operasyon kapsamında ayrıca, sahte fatura düzenlemesiyle gözaltına alınan şüphelilerin kişisel hesaplarına reklam firmaları tarafından para transferi yapıldığı ileri sürüldü. 

Adana Büyükşehir Belediyesi'nde Skandal Iddialar!

Ne olmuştu?

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 18 Aralık 2023 Pazartesi günü şafak vakti Adana Büyükşehir Belediyesine ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet operasyonu düzenlendi. Ekipler belediye binası ve başkanlık binasına girerek arama yapmaya başladı. Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan danışmanı Mürüvet S. ile birlikte çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Irak'ta askeri helikopter düştü: 1 kişi hayatını kaybetti

Irak'ta askeri helikopter düştü: 1 kişi hayatını kaybetti