Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel SET ‘istikrar için Cumhur’ dedi

SET ‘istikrar için Cumhur’ dedi

Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı’nda ve Muratpaşa’da seçim çalışması yaptı.  

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
SET ‘istikrar için Cumhur’ dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Konyaaltı Gençlik Kolları Başkanlığı’nın ardından kısa adı KONGED olan oluşumu kuran ve Sürdürülebilir Ekonomi Topluluğu (SET) Başkanı olan Alper Alveroğlu, “Ülkemiz adına çok önemli bir 2.tur oylamasının arefesindeyiz, inşallah huzur, barış ve sağduyu çerçevesinde istikrarın devamını istiyoruz” dedi.

Sürdürülebilir Ekonomi Topluluğu (SET) Başkanı Alper Alveroğlu’nun da refakat ettiği görüşmelerde ilk olarak kafe ve restoran İşletmecileri ve yatırımcılarıyla bir araya gelen Türel’e olan ilgi görülmeye değerdi. Özellikle yerel yönetimler konusunda yaşanan sıkıntıları Menderes Türel’e aktaran esnaflar, turizm konusundaki beklentilerine dair paylaşımlarda bulundular.

Menderes Türel’in Antalya adına çok önemli hizmetler kazandırdığına değinen SET Grubu Başkanı Alper Alveroğlu: “Ülkemiz adına çok önemli bir 2.tur oylamasının arefesindeyiz, inşallah huzur, barış ve sağduyu çerçevesinde istikrarın devamını istiyoruz” diyerek seçimlerde Cumhur İttifakı’nı desteklediğini açıkladı.

WhatsApp Image 2023-05-25 at 22.45.15 (1)

“GÜÇLÜ DESTEĞİ VERMEK ZORUNDAYIZ”

Seçim sürecinde adeta kendisi de adaymış gibi çalışmalarına aralıksız devam eden önceki dönem Belediye Başkanı Menderes Türel: “Cumhurbaşkanı’mızın hizmetlerini devamı için ve hepimizin heyecanı olan Türkiye Yüzyılı için 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız’a en güçlü desteği vermek zorundayız” diyerek katılımcılarla seçimlere dair görüşlerini paylaştı.

Programları gün boyunca devam eden Türel ve Alveroğlu sırasıyla Konyaaltı Sanayici ve İş İnsanları Derneği, Doğu ve Güneydoğulu iş insanları buluşması, Erzurumlular Derneği ziyareti ve son olarak SET Grubu’nun yönetimiyle bir araya geldiği sohbet ile sonlandırdılar.

WhatsApp Image 2023-05-25 at 22.45.17

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İmamoğlu’ndan Soylu’ya tepki

İmamoğlu’ndan Soylu’ya tepki