Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Muğla'da bir kişi alkollü denize girdi fenalaşarak öldü

Muğla'da bir kişi alkollü denize girdi fenalaşarak öldü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Şeref Aydoğan adlı turist, alkol alıp denize girdikten sonra fenalaştı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muğla'da bir kişi alkollü denize girdi fenalaşarak öldü
KAYNAK: İHA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Yalıçiftlik Halk Plajı'nda 54 yaşındaki Şeref Aydoğan adlı bir turist, denizde fenalaştıktan sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olay, Aydoğan'ın alkollü bir şekilde denize girdiği sırada gerçekleşti.

Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı

Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olayda, Aydoğan denize girip bir süre yüzdükten sonra aniden hareketsiz hale geldi. Olayı sahil kenarında bulunan diğer tatilciler fark etmedi, ancak denizden çıkan iki vatandaş durumu fark ederek yardıma koştular. Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Aydoğan kurtarılamadı.

sarhoş denizci

Şeref Aydoğan'ın cenazesi, ölüm nedeninin tespiti amacıyla Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayı gören tanıklar, Aydoğan'ın son iki gündür aşırı miktarda alkol aldığını iddia etti. Yalıçiftlik Halk Plajı'nda sezon boyunca 2 cankurtaran görev yaparken, olayın cankurtaranın görev süresi dışında meydana geldiği belirtildi. 1 Ekim'den itibaren sezon dışı döneme girdikten sonra ise plajda 1 cankurtaranın görev yaptığı açıklandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'de 8,4 milyon kişinin görme bozukluğu var

Türkiye'de 8,4 milyon kişinin görme bozukluğu var