Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Marmaris'te kaybolan turistten acı haber: Cansız bedeni bulundu

Marmaris'te kaybolan turistten acı haber: Cansız bedeni bulundu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 17 Ağustos'ta doğa yürüyüşü için otelinden ayrılan ve kaybolan Rus turist Natalya Somova'nın cansız bedeni bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Marmaris'te kaybolan turistten acı haber: Cansız bedeni bulundu
KAYNAK: İHA

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 17 Ağustos tarihinde kaldığı otelden doğa yürüyüşü için ayrılan Natalya Somova’nın, 19 Ağustos'ta ülkesine dönmemesi üzerine ailesi kayıp ihbarında bulundu. Bu ihbarın ardından AFAD koordinasyonunda, Marmaris Asayiş Büro ekipleri, jandarma, sahil güvenlik ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu (STK) arama çalışmalarına katıldı. Karya yürüyüş yolu başlangıç noktasından itibaren 11 kilometrelik alanda yoğunlaşan arama faaliyetleri, 14 gün boyunca gece gündüz devam etti.

Cep Telefonu ve Cansız Bedenin Bulundu

Arama çalışmalarının ilk günlerinde sarp arazide Moskova’dan yapılmış bir alışveriş fişi bulunmuştu. Bugün ise İçmeler Mahallesi’nde sarp ve uçuruma yakın bir alanda bir cep telefonu bulundu. Bu telefonun Natalya Somova'ya ait olup olmadığını belirlemek için Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı devreye girdi. Arama kurtarma ekipleri, cep telefonunun bulunmasının ardından halatlarla uçurumdan inerek, denizden sahil güvenlik ekipleri ve havadan dron desteği ile bölgeyi yeniden taradı. Yapılan aramalar sonucunda, Natalya Somova'nın cansız bedeni denize yakın bir bölgede bulundu.

14 Gündür Aranıyor

Kayıp ihbarının yapıldığı 19 Ağustos’tan itibaren, Emniyet ve Jandarma ekipleri, İçmeler ve Turunç Mahallesi'nde yapılan kamera kayıt incelemeleri sonucunda Karya yürüyüş yolu üzerinde yoğunlaştı. Arama çalışmalarına Marmaris Belediyesi Arama Kurtarma (MABKE), AKUT Marmaris, Datça Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği (MAG-AME-DER), Datça ve Marmaris Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Derneği (MAG/AMESAR), sahil güvenlik ve jandarma iz takip köpekleri gibi çok sayıda ekip katıldı. Ayrıca, aramalarda 8 dron, 1 termal dron ve İHA kullanıldı.

cansız bedeni denizden alındı

Natalya Somova'nın cansız bedeni sahil güvenlik ekipleri tarafından denizden alınarak karaya getirildi. Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından geniş çaplı soruşturma başlatılırken, talihsiz kadının kesin ölüm nedeni otopsi sonucunda belirlenecek.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kayserispor Konyaspor Maçının VAR Hakemi Belli Oldu

Kayserispor Konyaspor Maçının VAR Hakemi Belli Oldu