Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Kepez Belediyesi çevreye estetik katıyor

Kepez Belediyesi çevreye estetik katıyor

Kepez Belediyesi, ilçedeki cadde çevrelerindeki boş alanları düzenleyerek, bölgeye şehir estetiği katıyor. Mahalle parkı yatırımlarıyla birlikte, altyapı çalışmaları tamamlanan ve konut inşaatı biten caddeler de yeşil alan düzenlemesiyle güzelleştiriliyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez Belediyesi çevreye estetik katıyor

İlçenin doğu yakasında bulunan Kır Çiçeği Caddesi, bu güzelliklerden biri olarak öne çıkıyor. Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, caddenin Beşkonaklılar Bölümü'ne yeşil bir dokunuş ekliyor. Bu yeşil alan düzenlemesi, caddenin yeşil bant olarak planlanmış kesiminde gerçekleştiriliyor.

Beşkonaklılar bölgesine yeşil dokunuş

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, geçmiş yıllarda aynı bölgede 3 bin metrekarelik yeşil bant alanını düzenlemişti. Şimdi ise bu alanın devamındaki 634 metrekarelik yeşil bant, plana uygun hale getiriliyor. Yeşil bant düzenlemesi, caddenin bu kesimindeki altyapı çalışmaları ve konut inşaatının tamamlanmasının ardından başlatıldı. Müdürlük ekipleri, kamyonlarla taşınan toprağı iş makineleri yardımıyla yeşil bant alanına seriyor. Bu çalışma sayesinde arazi düzleştiriliyor. Altyapı işleri tamamlandıktan sonra zemin düzenlemesi, sulama ve aydınlatma tesisatı yapılacak, ardından çim ekimi ve zeytin ağacı dikimi gerçekleştirilecek.

Yeşil bant çalışmaları devam edecek

Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerine göre, 634 metrekarelik yeşil bant düzenlemesi önümüzdeki aylarda tamamlanacak ve Kır Çiçeği Caddesi'nde yeşil bant çalışmalarına devam edilecek. Bu yeşil bant düzenlemesiyle birlikte, Kır Çiçeği Caddesi çevresindeki boş alanlara şehir estetiği kazandırılıyor.

AW012092_02AW012092_03

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konyaaltı’nda yollar onarılıyor

Konyaaltı’nda yollar onarılıyor