Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel KEMER KIŞA HAZIRLANIYOR

KEMER KIŞA HAZIRLANIYOR

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış aylarına hazırlık çalışmaları kapsamında Çamyuva, Göynük, Kiriş ve Beldibi mahallelerinde bulunan su kanalları ve derelerde temizlik çalışmaları yapıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KEMER KIŞA HAZIRLANIYOR

Kış aylarında olası sel ve su baskınlarına karşı çalışma başlatan belediye ekipleri, Çamyuva, Göynük, Kiriş ve Beldibi mahallelerinde kanal ve dere temizliği çalışmalarını sürdürüyor. İş makineleriyle dere içindeki çalı, ağaç dalları ve atıkları temizleyen belediye ekipleri, Merkez Mahallesi 143. sokakta da yol yapım çalışmaları kapsamında kilitli taş kaplama işlemlerini tamamladı.

“EKİPLERİMİZİ SEFERBER ETTİK”

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamada, özellikle Çamyuva’da su taşkınlarının yaşandığı derelerde ve su kanallarında temizlik çalışmalarını tamamladıklarını, su baskını yaşanabilecek yerlerde de çalışmaların son hızla devam ettiğini belirterek, “Vatandaşlarımızın kış aylarında sel ya da su baskını tehdidiyle karşı karşıya gelerek tedirginlik yaşamaması adına tüm ekiplerimizi seferber ettik. Kış aylarında huzurlu kent politikamıza uygun şekilde çalışamaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Atık piller dönüşüyor

Atık piller dönüşüyor