Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Isparta Yalvaç'taki kardeş cin*yetinde türler ürperten ifade!

Isparta Yalvaç'taki kardeş cin*yetinde türler ürperten ifade!

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde, kardeşini pompalı tüfekle öld*ren D. Ö'nün ilk ifadesi ortaya çıktı. Detaylar şoke etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Isparta Yalvaç'taki kardeş cin*yetinde türler ürperten ifade!
KAYNAK: İHA

Dün gece saatlerinde Isparta'nın Yalvaç ilçesi Sücüllü köyünde, D. Ö. (45), kardeşi Ayhan Öztaş ile arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu pompalı tüfekle kardeşini vurdu. Kavgayı ayırmaya çalışan baba Bayram Öztaş da tüfekten çıkan saçmalarla hafif yaralandı.

Abi öldü, baba yaralandı

Olayın ardından çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine, bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki kontrollerinde, 3 farklı yerinden vurulan Ayhan Öztaş'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Hafif yaralı baba ise ilk müdahalenin ardından Yalvaç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İlk İfadesi ortaya çıktı

Gözaltına alınan D. Ö., verdiği ilk ifadesinde kardeşiyle husumetli olduklarını ve Ayhan Öztaş'ın Fransa'da yaşadığını, 6 yıldır Isparta'ya gelmediğini belirtti. D.Ö., "Bize hiç para göndermiyordu, yardım etmiyordu. Tartışma çıktı, tüfekle vurdum. Tüfek tutukluluk yapmasaydı kardeşimin eşini ve çocuklarını da öldürecektim" dedi.

Suç Kaydı çıktı

Olay sonrası gözaltına alınan D. Ö.'nün daha önce de husumetlisini ağaç kesme motoru ile öldürdüğü ve 12 yıl hapis cezası aldığı öğrenildi. 2022 yılında pandemi nedeniyle tahliye edildiği belirtilen D.Ö. sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İran iPhone Yasağı Nedeniyle 900 Milyon Dolar Zarara Uğradı

İran iPhone Yasağı Nedeniyle 900 Milyon Dolar Zarara Uğradı