Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Hatay'daki Mar Circos Kilisesi'nde Meryem Ana Ayini düzenlendi

Hatay'daki Mar Circos Kilisesi'nde Meryem Ana Ayini düzenlendi

Hatay İskenderun'daki Mar Circos Rum Ortodoks Kilisesi'nde Hristiyanlar için kutsal kabul edilen Meryem Ana'nın göğe yükseliş günü ayini düzenlendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'daki Mar Circos Kilisesi'nde Meryem Ana Ayini düzenlendi
KAYNAK: İHA

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bulunan Mar Circos Rum Ortodoks Kilisesi'nde, Hristiyanlar için kutsal kabul edilen 'Meryem Ana’nın göğe yükseliş günü' nedeniyle büyük bir ayin düzenlendi. Yüzlerce yıldır farklı inançların bir arada yaşadığı Hatay'da, bu özel gün coşkuyla kutlandı.

A W267711 04 Result

Ayin Düzenlendi

İskenderun'daki Mar Circos Rum Ortodoks Kilisesi'nde düzenlenen ayine, çok sayıda Hristiyan vatandaş katıldı. Bayram nedeniyle yapılan ayinde, katılımcılar dualarını etti, mumlarını yaktı ve kutsal ayine iştirak etti. Etkinliğin ardından konuşan İlyas Edip Terbiyeli, bayramın Hristiyan cemaati için büyük bir önem taşıdığını ve bu tür bayramların barış ve huzur getirmesini diledi.

A W267711 02 Result

Ayin, İskenderun Mar Circus Rum Ortodoks Kilisesi Pederi Yusuf Nikola Papasoğlu tarafından yönetildi. Kiliseye gelen vatandaşlar, ayin boyunca mum yakarak dua etti. 15 Ağustos tarihi itibarıyla düzenlenen ayin, hem katılımcılar hem de bölge halkı için anlamlı bir deneyim sundu.

A W267711 01 Result

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bütçe açığı temmuz ayında da yükseldi

Bütçe açığı temmuz ayında da yükseldi