Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Doktorun doğumda izinsiz çektiği fotoğraf Hataylı ikiz annesini şok etti

Doktorun doğumda izinsiz çektiği fotoğraf Hataylı ikiz annesini şok etti

Hatay'da doğum sonrası sosyal medyada rızasız şekilde fotoğrafı paylaşılan depremzede ikiz annesi, doktor hakkında adalet arayışını sürdürüyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Doktorun doğumda izinsiz çektiği fotoğraf Hataylı ikiz annesini şok etti
KAYNAK: İHA

Hatay'da 28 Şubat 2023 tarihinde doğum yapan İlknur Dolğun, sosyal medyada doktor tarafından izinsiz paylaşılan fotoğraflar nedeniyle büyük bir şok yaşadı. Reyhanlı ilçesinde bulunan bir özel hastanede doğum yapan Dolğun, doktorun rızası olmadan fotoğrafını ve yeni doğan ikiz bebeklerinin fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmasını adalet sistemine taşıdı.

İliz annesi Şikayetçi oldu

İlknur Dolğun, doğumdan sonra sosyal medya hesaplarında başörtüsüz ve bebeklerinin yüzlerinin net bir şekilde görüldüğü fotoğrafların yayımlandığını belirtti. Dolğun, bu paylaşımın kendisinin izni dışında yapıldığını ve yaşadığı psikolojik travmayı şöyle anlattı: "Kendi canımla cebelleşirken fotoğrafımı çekip sosyal medyaya atmışlar. Ben kesinlikle iznim olmadan bu fotoğrafın paylaşılmasını kabul etmedim. Bu durum beni çok üzdü ve psikolojik olarak etkiledi."

Rızasız Paylaşım Yargı sürecinde

Eşi Süleyman Erdal Dolğun, doktorun izinsiz fotoğraf paylaşımı hakkında şikayetçi olduklarını ve konuyu yargıya taşıdıklarını ifade etti. Dolğun, "Eşim başörtülü, saçları açık bir şekilde ve çocuklarımızın yüzlerinin net bir şekilde paylaşılması bizim örf ve adetlerimize uygun değil. Bu paylaşımlar reklam amacıyla yapılmışsa, bu normal mi?" diye sordu.

Hastane Tarafından Teklif yapıldı

İlknur Dolğun, hastanenin yaşanan olay sonrası kendilerine para teklifinde bulunduğunu, ancak bu teklifleri reddettiğini belirtti. Dolğun, "Yüksek meblağda para teklif ettiler ama ben kabul etmedim. Adalete güveniyoruz ve amacımız, başkalarına aynı şeylerin yaşanmaması. Bu durumun örnek teşkil etmesini ve adaletin yerini bulmasını istiyoruz" dedi.

Olayın gerçekleştiği özel hastane konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Faiz oranları güncellendi: 1 milyon TL getirisi açıklandı

Faiz oranları güncellendi: 1 milyon TL getirisi açıklandı