Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Depremden sonra ölü olarak kaydedildi! Sağ olduğunu kanıtlamaya çalışıyor

Depremden sonra ölü olarak kaydedildi! Sağ olduğunu kanıtlamaya çalışıyor

Hatay'da bir kişi depremde mahsur kaldığı evden kurtarıldıktan sonra devlet kayıtlarına yanlışlıkla 'ölü' olarak geçirildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Depremden sonra ölü olarak kaydedildi! Sağ olduğunu kanıtlamaya çalışıyor
KAYNAK: İHA

Hatay'da yaşayan 37 yaşındaki Ahmet Artan, depremin yarattığı kaosun ortasında mahsur kaldığı evden kurtarıldı. Ancak, bu kurtuluşun ardından başlayan süreç onu devlet kayıtlarında 'ölü' olarak gösterdi. Artan'ın yaşadığı bu karmaşa, banka işlemlerinden e-devlet girişine kadar birçok alanda sorun yaşamasına neden oldu.

Depremin Ardından Kayıtlarda 'Ölü' Olarak Gözüküyor

Hatay'da geçtiğimiz hafta cuma günü başlayan deprem, Narlıca Mahallesi'nde bulunan evinde mahsur kalan Ahmet Artan'ı yarım saatlik bir mücadele sonrasında kurtardı. Ancak, depremin ardından devlet kayıtlarında yaşanan bir hata, Artan'ı 'ölü' olarak gösterdi. Aynı ismi taşıyan ve aynı soy ismi ile baba ismi bulunan bir başka Ahmet Artan'ın ölümüne karşın, sisteme Ahmet Artan olarak yanlışlıkla 'ölü' olarak işlendi.

Depremden Sonra Ölü Olarak Kaydedildi! Sağ Olduğunu Kanıtlamaya Çalışıyor

Mücadele Banka Kayıtlarında Hala Devam Ediyor

Artan, bu isim karmaşası sonrasında devlet dairelerindeki kaydını düzeltebildi ancak banka kayıtlarında hala 'ölü' olarak görünüyor. Yaşadığı bu durumu dile getiren Artan, banka işlemlerini gerçekleştiremediğini ve bu hata yüzünden birçok sorun yaşadığını ifade etti.

Yaşayan Ölü Olmak

Banka kayıtlarında 'ölü' olarak gözüktüğünü söyleyen Artan, 'Dün bankaya gittim, kredi kartı için başvuru yaptık. Bankaların sisteminde hala ölü olarak gözüküyorum' dedi. Yaşadığı bu komik duruma rağmen, Artan'ın bankalardan talebi, hatanın bir an önce düzeltilmesi ve normal hayatına devam edebilmesi için.

Ahmet Artan: 'Başka bir Ahmet Artan varmış, onu ölü olarak göstereceklerine beni ölü olarak göstermişler.'

Ahmet Artan, başka bir Ahmet Artan'ın yerine kendisinin ölü olarak gösterildiğini belirterek, 'Başka bir Ahmet Artan varmış, onu ölü olarak göstereceklerine beni ölü olarak göstermişler. Arkadaşlarım bana yaşayan ölü diyorlar. Komik bir şey ama ağlanacak halimize gülüyoruz' şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tarih Sevdalılarından Çağrı: Tralleis Antik Kenti'ne Sahip Çıkılmalı!

Tarih Sevdalılarından Çağrı: Tralleis Antik Kenti'ne Sahip Çıkılmalı!