Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Bayramlaşma geleneği bozulmadı

Bayramlaşma geleneği bozulmadı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediyede çalışan personeliyle iş yerlerini ziyaret ederek bayramlaşma geleneğini bu bayram da sürdürdü. Sözen, Ramazan Bayramı öncesinde Manavgat Belediyesi Huzurevi’ndeki büyükleri de ziyaret ederek ellerini öptü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bayramlaşma geleneği bozulmadı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, bu Ramazan Bayramı öncesinde belediye personeliyle bayramlaşmayı ihmal etmedi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre kendisi gibi Manavgat’ta daha önce belediye başkanlığı yapan Babası İbrahim Sözen ve dedesi Şükrü Sözen’in geleneğini sürdüren Başkan Sözen, bayram öncesinde işyerlerini ziyaret etmek suretiyle belediyede çalışan personelleriyle bayramlaştı. Başkan Sözen sabah erken saatlerde ilk olarak Manavgat Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçeler Şantiyelerinde çalışanlarla bayramlaştı.

2-123

HİÇBİR BAYRAM UNUTMUYOR

Başkan Sözen, ülke olarak zorlu bir süreçten geçildiğini dile getirerek bu bayramın birlik, beraberlik, kardeşlik ve hoşgörüye vesile olmasını dilediğini söyledi. Başkan Sözen huzurevi sakinleriyle de bahçede keyifli bir sohbet yaptı. Huzurevi’nde yaşayan büyüklerin ellerini öpen Başkan Sözen, dilek ve şikayetleri dinledi. Huzurevi sakinleri Başkan Sözen’in bayram ziyaretinden çok mutlu olduklarını dile getirerek, “Kendisi bizi hiçbir bayram unutmuyor. Bunun dışında da her fırsatta uğrayarak halimizi hatırımızı soruyor. Ziyaretinden çok memnun olduk. Allah başkanımızdan razı olsun” dedi. Sözen ardından Sarılar Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na hazırlanan miniklere bayram çikolatası ve hediyeleri dağıttı.

3-98

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat’ta Ulualan çekişmesi

Manavgat’ta Ulualan çekişmesi