Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da Mobilyacılar Sitesi'nde büyük yangın! 6 iş yerine sıçradı

Adana'da Mobilyacılar Sitesi'nde büyük yangın! 6 iş yerine sıçradı

Adana'nın Yüreğir ilçesindeki Mobilyacılar Sitesi'nde çıkan yangın, 6 iş yerini kullanılamaz hale getirdi. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Adana'da Mobilyacılar Sitesi'nde büyük yangın! 6 iş yerine sıçradı
KAYNAK: İHA

Adana'nın Yüreğir ilçesi Güzelevler Mahallesi'nde bulunan Mobilyacılar Sitesi'nde henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Olay yerine hızlıca sevk edilen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, yangına anında müdahale etti. 

Adana Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, mobilya atölyesindeki alevleri söndürmek için yoğun çaba sarf etti. Bu sırada polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alarak olay yerini koruma altına aldı.

Yangın 6 İş Yerine Sıçradı

Yangının başlamasıyla birlikte alevler, hızla çevredeki 5 iş yerine daha sıçradı. Bunun üzerine bölgeye takviye itfaiye ekipleri ve Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) sevk edildi. Yangınla mücadele sırasında dumandan etkilenen 2 itfaiye eri, olay yerinde hazır bekleyen ambulanslarda tedavi altına alındı.

3 Saatlik Mücadele Sonuç Verdi

Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 3 saat süren müdahalesi sonucunda kontrol altına alındı. İlk belirlemelere göre, yangında 6 iş yeri kullanılamaz hale geldi. Polis, yangının çıkış sebebini araştırmak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
NOW TV Ana Haber Sunucusu Gülbin Tosun Zorunlu İzne Çıkarıldı

NOW TV Ana Haber Sunucusu Gülbin Tosun Zorunlu İzne Çıkarıldı