Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam Yumurtalık plajında büyük değişim

Yumurtalık plajında büyük değişim

Yumurtalık plajında belediye tarafından yenileme çalışmaları yapıldı ve aileler için 6 dönümlük özel bir alan oluşturuldu.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yumurtalık plajında büyük değişim
KAYNAK: İHA

Adana'nın ilçesi Yumurtalık'ta, Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, göreve geldiği andan itibaren sahillerde büyük değişiklikler yaparak halkın kullanımına açtı. Özellikle Ayas Merkez Sahili’ni baştan sona yenileyen Altıok, sahilde geniş kapsamlı temizlik çalışmaları yürüttü. Başkan Altıok, sahilde görev yapan temizlik emekçilerine de teşekkür ederek, ilçeyi güneyin parlayan yıldızı yapma hedefinde olduklarını belirtti.

Ailelere Özel 6 Dönümlük Alan

Erdinç Altıok, deniz kenarında 120 metre uzunluğunda ve 50 metre genişliğinde olan 6 dönümlük alanı aileler için özel bir alan haline getirdiklerini ifade etti. Bu alanda 80 adet şemsiye ve 160 adet şezlongu ailelerin kullanımına sunduklarını belirten Altıok, kırık ve yamulmuş tüm ekipmanları yenilediklerini söyledi.

A W242994 01 Result

Modern Duş ve Tuvalet Alanları

Sahilde neredeyse atıl durumda olan duş alanlarını yenileyerek çelik konstrüksiyon ve seramik döşemeyle modern hale getirdiklerini belirten Altıok, eski ve kullanışsız tuvaletlerin de tamamen yenilendiğini dile getirdi. Ayrıca, soyunma odalarının da komple yenileneceğini ve sahile yakışır büfeler ve stantlar tasarladıklarını söyledi.

Yeni Projeler Yolda

Başkan Erdinç Altıok, Ayas Merkez Sahil’in tamamlanmasının ardından benzer projeleri Gençlik Kampı ve Zeytinbeli Plajı’nda da hayata geçireceklerini açıkladı. Hedeflerinin, Yumurtalık sahillerini mükemmel denizi ve eşsiz kumsalı ile ilçe, Adana ve Türkiye’ye yakışır hale getirmek olduğunu vurguladı. Ayrıca, yerli ve yabancı turist sayısını artırarak belediye ve ilçe gelirini de yükseltmeyi amaçladıklarını belirtti.

A W242994 02 Result

Baştan Aşağı Yenilendi

Yumurtalık Ayas Merkez Sahil’de 80 adet şemsiye ve 160 adet şezlongu ailelerin özel kullanımına tahsis ettiklerini ifade eden Başkan Altıok, 'Bu bölüm sadece ailelerin hizmetinde olacak. Kırılmış, yamulmuş, paramparça durumda olan tüm şemsiye ve şezlongları yeniledik. Karmaşık ve farklı alanlarda bulunan şemsiyeleri nizami hale getirdik. Şemsiyeler arasına çöp bidonları yerleştirdik. Aile alanında bir kadın personelimiz gün boyu temizlikle görevlendirildi. Ayrıca ilçemizdeki sahillere gelen misafirlerimizi deneyimli ekibimizle, misafirperverlik örneği sergileyerek karşılıyoruz' diye konuştu.

Duş Alanları Modern Hale Getirildi

Sahilde bugüne kadar neredeyse atıl durumda bırakılan bakımsız, kullanışsız duş alanlarını yenilediklerini dile getiren Başkan Altıok, 'Daha önce sadece su borusundan oluşan duş alanlarını çelik konstrüksiyon ve seramik döşemeyle kapatıp modern hale getirdik. İnsan onuruna yakışmayan tuvaletleri tamamen yeniledik' dedi. Yumurtalık Ayas Merkez Plajı’nı uluslararası bir görünüme ve örnek bir halk plajına çevireceklerini kaydeden Başkan Altıok, 'Soyunma odaları da komple yenilenecek. Yine sahile yakışır büfeler, stantlar tasarlıyoruz. Çok yakında onlar da halkımızın hizmetine girecek' diye konuştu.

Sırada Gençlik Kampı ve Zeytinbeli Plajı Var

Başkan Erdinç Altıok, 'Ayas Merkez Sahil tamamlandıktan sonra aynı güzellikleri Gençlik Kampımızda ve Zeytinbeli Plajımızda da hayata geçireceğiz. Hedefimiz mükemmel denizi ve eşsiz kumsalı olan Yumurtalık sahillerini ilçemize, Adana'mıza ve ülkemize yakışır bir hale getirmek. Ayrıca yerli ve yabancı turist sayısını arttırarak hem belediyemizin hem de ilçemizin gelirini de artıracağız' ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana Demirspor'un yeni Teknik Direktörü Michael Valkanis ilk antrenmanına çıktı

Adana Demirspor'un yeni Teknik Direktörü Michael Valkanis ilk antrenmanına çıktı