Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam YAVRU AYILAR SERİNLEMEK İÇİN ÇAREYİ NEMRUT'TA BULDU

YAVRU AYILAR SERİNLEMEK İÇİN ÇAREYİ NEMRUT'TA BULDU

Sıcak havalar insanları etkilediği kadar hayvanları da etkileyebiliyor. Sıcaktan bunalan yavru boz ayılar Nemrut Krater Gölü’nde serinleme anı kameralara yansıdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
YAVRU AYILAR SERİNLEMEK İÇİN ÇAREYİ NEMRUT'TA BULDU
KAYNAK: İHA

AW012012_05

Bitlis'te sıcak havadan bunalan yavru ayıların bulduğu çözüm yüzleri güldürdü. Sıcaktan bunalan yavru boz ayılar Nemrut Krater Gölü’nde serinleme anı kameralara yansıdı.

KRATER GÖLÜNDE SERİNLEDİLER

2-273

Bitlis'in 2 bin 948 rakımlı Nemrut Kalderası'nda sıcaktan bunalan yavru boz ayılar, krater gölünde serinledi. Dünyanın ikinci, Avrupa’nın ise en büyük krater gölü olan Nemrut Krater Gölü civarında yaşayan boz ayılar, ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.  Her gün yerli ve yabancı yüzlerce turistin akın ettiği Nemrut Kalderası, doğal güzelliğinin yanı sıra boz ayılarıyla da vatandaşların ilgi odağı haline geldi.

AW012012_01

Nemrut Krater Gölü’nü gezen ziyaretçiler, ormanlık alandan çıkan 3 yavru ayının Nemrut Krater Gölü’nde yüzmesini izledi. Önce göl kenarından su içen yavru ayılar, daha sonra göle girerek serinlemeye çalıştı. Bir müddet göl de yüzen ayılar,  daha sonra gölden çıkarak tekrar ormanlık alana girdi. Yavru ayıların göl sefası, çevrede bulunan ziyaretçiler tarafından kayıt altına alındı. 
                                          

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ERKEK CES*Dİ BULUNDU

ERKEK CES*Dİ BULUNDU