Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Trabzonlu esnaftan duygulandıran kampanya| HER ŞEY BEDAVA

Trabzonlu esnaftan duygulandıran kampanya| HER ŞEY BEDAVA

Trabzon'un Düzköy ilçesinin bin 800 rakımlı Haçka Yaylası'nda bir bakkal işletmecisi, şehit çocuklarının yaptığı alışverişlerden para almayarak onlara destek oluyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Trabzonlu esnaftan duygulandıran kampanya| HER ŞEY BEDAVA
KAYNAK: İHA

Bin 800 rakımlı Haçka Yaylası'nda bulunan bakkal işleten Ali Akpınar, bu özel jestiyle yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. İşletmesinin önüne yerleştirdiği "Şehit çocukları bu bakkaldan ücretsiz alışveriş yapabilir" yazılı pankartla, şehit ailelerine duyduğu saygıyı ve destek açıkça ifade ediyor.

"YAPMAMIZ GEREKENİ YAPIYORUZ"

Bakkal işletmecisi Ali Akpınar, bu duyarlı davranışını, başka bir yerde gördüğü benzer bir uygulamadan esinlenerek gerçekleştirdiğini belirtiyor. Kendisinin bu jesti yapma kararı, içinde bulunduğu manevi duygularla uyumlu bir şekilde aldı. Pankartın yerleştirildiği geçen yılın ardından, bu hareket yayla sakinleri ve ziyaretçileri tarafından olumlu bir şekilde karşılandı. Ali Akpınar, bu konuyla ilgili olarak, "Yapmamız gereken buydu diyerek bunu yazdım. İçimden geldi. Tamamen maneviyatla alakalı bir şey. Görenler sağ olsun herkes olumlu tepkiler veriyor. Geçen yıl bu pankartı buraya astım. Yaylada böyle bir şey yapmak istedim. Gelen şehit çocukları oluyor. Ama gelen kimseye nerelisin, kimsin diye sormuyoruz." ifadelerini kullanarak duygularını dile getirdi. Ali Akpınar'ın bu örnek davranışı, bölgedeki insanlar tarafından takdirle karşılanıyor ve yayla ziyaretçilerine de örnek oluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Esenyurt birbirine girdi! Büyük vurgun

Esenyurt birbirine girdi! Büyük vurgun