Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam Mesut Özil Üsküdar'da cami temizledi

Mesut Özil Üsküdar'da cami temizledi

Geçtiğimiz yıl futbol kariyerine son veren Mesut Özil, Üsküdar'daki Şemsi Paşa Camii'nde temizlik yaparken görüntülendi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mesut Özil Üsküdar'da cami temizledi
KAYNAK: İHA

Real Madrid, Arsenal, Fenerbahçe gibi büyük kulüplerde forma giyen ve geçtiğimiz yıl, 35 yaşında futbolu bırakan Mesut Özil, emeklilik hayatında yardım işlerine ağırlık vermeye başladı. Ünlü futbolcunun son olarak Üsküdar'daki Şemsi Paşa Camii'nde temizlik yaparken çekilen görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi topladı.

Mesut Özil Cami Temizliği Yaptı

Mesut Özil, Şemsi Paşa Camii'nde namaz kıldıktan sonra elektrikli süpürge ile caminin halılarını süpürdü. O anlar, camide bulunan bir kişi tarafından kaydedilip sosyal medyada paylaşıldı. Kısa sürede yayılan görüntüler, vatandaşlar tarafından büyük takdir topladı ve Mesut Özil'in bu davranışı övgüyle karşılandı.

İmamdan Açıklama: "Mesut Özil Bizim Camimizin Eşrafındandır"

Şemsi Paşa Camii İmamı Ömer Faruk Güvenir, Mesut Özil'in cami ile olan bağını vurgulayarak, "Mesut Özil Bey kardeşimiz, bizim camimizin eşrafından biridir. İlk kez gelen biri değil, namazlarını eda etmek için sık sık camimize gelir. Kendisi ve arkadaşları bizden camiyi temizleme talebinde bulundular, biz de memnuniyetle kabul ettik. Pazartesi akşamı yatsı namazından sonra camimizi temizlediler, dün akşam da halılarımızı yıkadılar" dedi.

İmam Ömer Faruk Güvenir, Mesut Özil'in cami hizmetkarlığı talebinin, hem cemaat hem de halk tarafından memnuniyetle karşılandığını belirterek, "Dünyada isim bulmuş bir Müslüman kardeşimizin bu tür hizmetlerde bulunması, Hak Teala tarafından dünya ve ahirette saadet ve selamete nail olacağının işaretidir" diye ekledi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Güzellik merkezi önünde koca d*hşeti: 2 öl* 1 yaralı

Güzellik merkezi önünde koca d*hşeti: 2 öl* 1 yaralı