Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Mersin'in Karaduvar sahili temizlendi

Mersin'in Karaduvar sahili temizlendi

Akdeniz Belediyesi, Karaduvar sahilinde geniş çaplı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'in Karaduvar sahili temizlendi
KAYNAK: İHA

Mersin'de Akdeniz Belediyesi, vatandaşların sıkça ziyaret ettiği Karaduvar sahilinde geniş çaplı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız’ın da katıldığı etkinlikte, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra, meclis üyeleri, muhtarlar, Karaduvar Kültür Sanat Evi kursiyeri kadınlar ve mahalle sakinleri de yer aldı. Sahil boyunca gerçekleştirilen temizlikte, kumlara gömülmüş çöpler toplanarak poşetlere dolduruldu. Toplanan atıklar, çöp taksi ve traktörler aracılığıyla bölgeden uzaklaştırıldı.

A W242415 01 Result

'Sahil tamamen temizleninceye kadar kampanya sürecek'

Temizlik çalışmasının ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, Karaduvar sahilinin çeşitli çöp ve atıklarla dolu olduğunu belirterek, bu durumun doğal güzelliklere ve sahil çevresinde yaşayan hayvanlara zarar verdiğini vurguladı. Sarıyıldız, 'Çocuklarımızın gönlünce koşup oynayacağı, kumdan kaleler yapacağı sahilimiz, ne yazık ki çeşitli çöp ve atıklarla, eski kıyafetlerle doldurulmuş durumda. Bu, hem doğal güzelliğimiz olan sahillerimizi kirletiyor, hem de deniz altı ve üstü kumsal bölgelerde yaşayan hayvanlara zarar veriyor. Çocuklarımıza temiz ve sağlıklı bir doğa bırakmamız gerekirken, ne yazık ki buraları kullanılamaz hale gelmiş' dedi.

A W242415 04 Result

Çevreyi Koruma Çağrısı

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin temizlik konusunda büyük bir özen gösterdiğini belirten Sarıyıldız, sahil tamamen temizlenene kadar kampanyanın devam edeceğini kaydetti. Ayrıca, tüm vatandaşları doğayı, çevreyi ve sokakları temiz tutarak sahip çıkmaya davet etti.

A W242415 02 Result

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivasspor Brahima Doukansy'ı transfer etmek istiyor

Sivasspor Brahima Doukansy'ı transfer etmek istiyor