Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Mersin'de yeni halk plajı açıldı

Mersin'de yeni halk plajı açıldı

Mersin’de Akdeniz Belediyesi, Karaduvar Mahallesi’nde ücretsiz halk plajını hizmete açtı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de yeni halk plajı açıldı
KAYNAK: İHA

Mersin’de Akdeniz Belediyesi, Karaduvar Mahallesi’nde halk plajı açtı. Her gün yüzlerce insanın ziyaret ettiği bu popüler sahilde yapılan yenileme çalışmaları kapsamında, lazerli makine desteğiyle sahil temizlenip atık, çöp ve taşlardan arındırıldı. Şezlong, şemsiye, duş ve soyunma odaları ile donatılan halk plajı, vatandaşların ücretsiz olarak kullanabileceği bir alan sundu.

Akdeniz Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, açılış töreninde plajı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Sarıyıldız, Karaduvar ve civar mahallelerde yaşayanları, yüzüp eğlenebilecekleri ve ailece piknik yapabilecekleri halk plajına davet etti. Plajın modern ve ücretsiz olmasından memnun kalan vatandaşlar, Akdeniz Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

A W251323 01

Plajın Özellikleri

Başkan Sarıyıldız, seçim sürecinde yapılan ziyaretlerde halkın denize girebileceği, dinlenebileceği bir plaj talep ettiğini belirtti. Plajda şezlong ve şemsiyelerin yanı sıra portatif giyinme odaları, duş ve tuvaletler de sağlandığını ifade etti. Ayrıca, sahilde futbol ve voleybol gibi spor aktiviteleri yapma imkanı da sunulduğunu vurgulayan Sarıyıldız, belediyenin tüm birimlerinin bu konuda seferber olduğunu söyledi. Tüm Mersinlileri, Karaduvar halk plajına davet eden Başkan Sarıyıldız, plajın herkes için keyifli bir alan olacağını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dünyanın En Çok Satan Oyuncağı Rubik Küpü’nün 50. Yılı

Dünyanın En Çok Satan Oyuncağı Rubik Küpü’nün 50. Yılı