Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam Konyaaltı Belediyesi'nden vefalı ziyaret! Göz doldurdu

Konyaaltı Belediyesi'nden vefalı ziyaret! Göz doldurdu

Konyaaltı Belediyesi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla ilçede yaşayan yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konyaaltı Belediyesi'nden  vefalı ziyaret! Göz doldurdu
KAYNAK: Konyaaltı Belediyesi/Bülten

Konyaaltı Belediyesi Yaşlılar Kreşi’ndeki sosyal hizmet uzmanları, ilçede yaşayan yaşlıları evlerinde ziyaret etti. Ziyaretlerde, yaşlı vatandaşlara belediyenin hizmetleri hakkında bilgi verildi ve onların belediyeden istek ve beklentileri dinlendi.

Yaşlı vatandaşlardan İsmet Köklü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çok memnun oldum. Allah razı olsun sizden. Bizleri ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim” dedi. İsmet Köklü’nün kızı Şermin Meriç Yapar ise Konyaaltı Belediyesi’ne yapmış olduğu hizmetten dolayı teşekkür ederek, “Yaşlıların önemsenmesi, yaşlılara yönelik farkındalığın artırılması çok güzel bir şey. Yaşlıların ayrı bir dünyası var. Yaşlılarımızı yok saymamak lazım” dedi. Erol Aytaç yapılan ziyaretten dolayı çok duygulandığını belirterek, “Ziyaretinizden dolayı çok duygulandım. Konyaaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e başarılar diliyorum. Hep bu yolda yürüsün. Yolu şaşmasın” diye konuştu.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla ilçede bulunan yaşlıları evlerinde ziyaret ettiklerini belirterek, “Yaşlılarımız bizim için çok değerli. Bizler de bir gün yaşlanacağız. Yaşlı vatandaşlarımızın hayattayken kıymetini bilmemiz gerekiyor. 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Ziyaretlerde, yaşlı vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda belediyenin hizmetlerinin geliştirilmesi ve yeni hizmetlerin sunulması için çalışmalar yapılacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rusya Büyükelçisi Başkan Böcekle! 90 bin Rus konut aldı

Rusya Büyükelçisi Başkan Böcekle! 90 bin Rus konut aldı