Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam İstanbul'da Sabah Saatlerinde Etkili Sağanak Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi!

İstanbul'da Sabah Saatlerinde Etkili Sağanak Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi!

İstanbul'u etkisi altına alan sağanak yağış, cadde ve sokaklarda su birikintilerine neden oldu. Suya gömülen araçlar ve kapanan alt geçitler, kentin çeşitli bölgelerinde yaşamı zorlaştırdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul'da Sabah Saatlerinde Etkili Sağanak Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi!
KAYNAK: AA

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış, kentin birçok noktasında olumsuz etkilere yol açtı. Yağışın etkisiyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, bazı bölgelerde ise su seviyeleri araçların tekerleklerini kaplayacak kadar yükseldi.

Araçlar Mahsur Kaldı

Bahçelievler'de, Ahmet Yesevi Caddesi'nde bazı iş yerleri su altında kaldı. İş yerlerindeki eşyalar, biriken su nedeniyle sokakta sürüklendi. Vali Yazıcıoğlu alt geçidinde ise bir taksi, su seviyesinin yüksekliği nedeniyle ilerlemekte zorlandı. Ekipler, suyun tahliye edilmesi için çalışmalar başlattı.

Bayrampaşa'da Maltepe köprü altı suyla dolarak, taksi, dolmuş ve kamyonetlerin mahsur kalmasına neden oldu. Kamyonetin kasasındaki tüpler suya dağılırken, şoför aracın camını kırarak araçtan çıkabildi. Aynı şekilde, Avcılar'da Rüzgar Sokak'ta park halindeki bir aracın üzerine ağaç devrildi.

Trafik ve Toplu Taşıma Problemleri Yaşandı

Avrupa Yakası'nda Taksim, Yenibosna, Beşiktaş, Bahçelievler ve Fatih bölgelerinde trafik yoğunluğu oluştu. Sürücüler yağış nedeniyle yavaş ilerlerken, yağmurdan korunmak isteyen bazı vatandaşlar iş yerlerinin tentelerine sığındı. Toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlar, sağanak nedeniyle istasyonlardan çıkmakta zorlandı.

Anadolu Yakası'nda Üsküdar, Ümraniye ve Kadıköy'de de sağanak etkisini sürdürüyor. TF1 Maçka-Taşkışla ve TF2 Eyüp-Piyer Loti Teleferik hatlarında ise hava muhalefeti nedeniyle seferler bir süre yapılamadı.

Meteoroloji Uyardı

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, kentin batı ve kuzey kesimleri ile boğaz çevrelerinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak beklendiğini duyurdu. Saat 15.00'e kadar sürecek yağışların, su baskınları ve trafik sorunlarını artırabileceği belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya'da Tatilci Kadın Hayati Tehlike Altında

Alanya'da Tatilci Kadın Hayati Tehlike Altında