Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam Hatay'da İnşaat İşçisinin Duyarlılığı Sosyal Medyada Gündem Oldu! Çamur Olan Ayakkabısını Çıkardı

Hatay'da İnşaat İşçisinin Duyarlılığı Sosyal Medyada Gündem Oldu! Çamur Olan Ayakkabısını Çıkardı

Hatay'da bir inşaat işçisinin, zemini kirletmemek için ayakkabısını çıkararak markete girdiği anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da İnşaat İşçisinin Duyarlılığı Sosyal Medyada Gündem Oldu! Çamur Olan Ayakkabısını Çıkardı
KAYNAK: İHA

Hatay'da bir inşaat işçisinin, zemini kirletmemek için ayakkabısını çıkararak markete girdiği anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü. Market sahibi Ahmet Pembe, işçinin bu düşünceli davranışından dolayı duygulandığını belirterek, kendisine teşekkür etti.

A W249113 03

İnşaat İşçisinin Duyarlılığı Sosyal Medyada Gündem Oldu

Kahramanmaraş depreminin en çok etkilediği illerden biri olan Hatay'da, kentin inşa ve ihya çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yağışlı günlerde inşaat alanlarındaki çamur, vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Bu zorlu koşullarda bile duyarlılığını kaybetmeyen bir inşaat işçisi, İskenderun ilçesi İsmet İnönü Mahallesi'nde bulunan bir markete girmeden önce çamurlu ayakkabısını çıkardı. İşçinin bu hareketi, güvenlik kamerasına yansıdı ve sosyal medyada paylaşıldıktan sonra kısa sürede ilgi odağı oldu.

A W249113 04

Market Sahibi Ahmet Pembe'nin Açıklamaları

Market sahibi Ahmet Pembe, inşaat işçisinin bu düşünceli davranışından dolayı duygulandığını ifade etti. Pembe, “Normalde vatandaşı tanımıyordum, ilk defa gördüğümüz bir vatandaş. Değerli bir ağabeyimiz, tabii ondan sonra tanıştık. Videodan sonra iznini aldım, onun izniyle paylaştık videoyu. Ayakkabısını çıkartmamasını söyledim, ısrarcı oldum, ama yine de çıkarttı. O gün de bayağı bir yağmurluydu ve yerler çamurdu. Temizlik yapmamış olmama rağmen yerler tertemizdi. Kendisine çıkartmamasını söyledim, ısrarcı oldum, yine de çıkarttı. Arkadaşları da girmek istedi ama onları da içeriye almadı” dedi.

A W249113 02

"İnsanlık Ölmedi, Devam Ediyor"

Pembe, işçinin bu davranışının kendisini duygulandırdığını ve ona teşekkür ettiğini belirtti. “Halkımız, emekçimiz gerçekten çok duyarlı ve vefalı. İnsanlık ölmedi, devam ediyor. Belki başka biri olsa 'bana ne' der girerdi, ama o işçi böyle düşünceli davrandı” ifadelerini kullandı.

Deprem Bölgesinde Dayanışma ve Duyarlılık

Deprem bölgesinde yaşayan insanların dayanışma ve duyarlılıkları, bu tür küçük ama anlamlı davranışlarla bir kez daha gözler önüne seriliyor. Ahmet Pembe, “Bu tür duyarlı davranışlar, zor zamanlarda insanların birbirine destek olduğunun bir göstergesi” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Despina Vandi Kimdir? Despina Vandi Olayı Ne?

Despina Vandi Kimdir? Despina Vandi Olayı Ne?