Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Fethiye Ördek Adası ve Kuş Cenneti'nde Çevre Temizliği Yapıldı

Fethiye Ördek Adası ve Kuş Cenneti'nde Çevre Temizliği Yapıldı

Fethiye Belediyesi'nin öncülüğünde, Ördek Adası ve Kuş Cenneti'nde düzenlenen temizlik etkinliğine öğrenciler, gönüllüler ve belediye çalışanları yoğun ilgi gösterdi. Detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fethiye Ördek Adası ve Kuş Cenneti'nde Çevre Temizliği Yapıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan Ördek Adası ve Çalış Kuş Cenneti, öğrenciler, gönüllü vatandaşlar ve belediye çalışanlarının katılımıyla temizlendi.

A W152958 01

A W152958 02

Fethiye Belediyesi, Ördek Adası ve Kuş Cenneti'nde bir temizlik etkinliği düzenledi. Temizlik çalışmasına öğrenciler, gönüllü vatandaşlar ve belediye çalışanları katıldı. Ayrıca, yabancı uyruklu turistlerin de temizlikte yer aldığı görüldü. Etkinlik kapsamında plastik poşetler, plastik şişeler, alkol şişeleri, teneke kutular ve diğer atıklar toplandı. Temizlik çalışmalarını aralıklarla sürdürdüklerini belirten Çevre Mühendisi Özgür Çağrı Tekin, bu sefer daha az miktarda çöp toplandığını ifade etti. Tekin, temiz bir Kuş Cenneti görmeyi arzuladıklarını vurguladı.

A W152958 03

"Temiz Bir Çevre İçin Çaba Sarf Ediyoruz"

Çevre Mühendisi Özgür Çağrı Tekin, açıklamasında şunları söyledi: "Düzenli aralıklarla temizlik çalışmalarını zaten gerçekleştiriyoruz. Bu kez de Kuş Cenneti'nde geleneksel bir temizlik gerçekleştirdik. Her gelişimizde benzer manzaralarla karşılaşıyoruz ancak bu sefer daha temiz bir ortamla karşılaşmak sevindiriciydi. Daha az atıkla, kirlenmemiş bir Kuş Cenneti'ni görmek temennimizdir. Vatandaşlarımızdan da atıkları doğaya değil, çöp konteynırlarına ve geri dönüşüme atmalarını rica ediyorum. Katılan tüm paydaşlarımıza şimdiden teşekkür ederim."

A W152958 04

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Kahramankazan'da icradan satılık 4+1 daire

Ankara Kahramankazan'da icradan satılık 4+1 daire