Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yaşam Dünyanın en uzun otobüs yolcuğu: 59 gün 60 gece

Dünyanın en uzun otobüs yolcuğu: 59 gün 60 gece

İstanbul'dan kalkacak bir otobüs, 22 ülkeyi dolaştıktan sonra Londra'ya gidecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dünyanın en uzun otobüs yolcuğu: 59 gün 60 gece

Hindistan merkezli bir tur şirketi olan Adventures Overland, 59 gün 60 gece sürecek bir otobüs yolculuğu düzenleyecek. İstanbul'dan kalkacak bir otobüs, Balkanlar, Doğu Avrupa, Baltık ülkeleri ve İskandinavya'dan geçerek Batı Avrupa'ya yolcularını taşıyacak. Bu seyahat sırasında, Bulgaristan'ın başkenti Sofya, Sırbistan'ın başkenti Belgrad, Hırvatistan'ın başkenti Zagreb, Slovenya'nın başkenti Ljubljana, Macaristan'ın başkenti Budapeşte, Slovakya'nın başkenti Bratislava, Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag ve Polonya'nın başkenti Varşova dahil olmak üzere doğu ve orta Avrupa'daki başkentleri ziyaret edilecek. 

Sonraki durakları Litvanya, Letonya ve Estonya olan kuzey yolculuğu takip edecek. Finlandiya Körfezi'ni geçerek Noel Baba'nın köyüne ve Avrupa'nın kara yoluyla ulaşılabilen en kuzey noktası olan Nordkapp'a ulaşılacak.

Norveç'te Tromso, Bergen ve Oslo'da durarak Atlantik Okyanusu yolu yeni rota olacak. Bu sırada yolculuk boyunca kuzey ışıklarını da görülebilecek. İsveç'in başkenti Stockholm ve Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da mola verilecek. Daha sonra, Almanya, Hollanda, Belçika ve Fransa üzerinden bir haftalık yolculuk yapılarak, Londra'da 59 günlük yolculuk sona erecek. HABER MERKEZİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail'de protestolar sürüyor: Sokaklar karıştı

İsrail'de protestolar sürüyor: Sokaklar karıştı