Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam Antalya'dan Gelen Soru: Mustafa Karataş'ı Şaşırtan İtiraf!

Antalya'dan Gelen Soru: Mustafa Karataş'ı Şaşırtan İtiraf!

Mustafa Karataş'ın Kanal 7'deki Sahur Vakti programında bir izleyicinin ilginç sorusu gündeme bomba gibi düştü. Antalya'dan katılan ve ismini vermek istemeyen bir vatandaş, imam nikahıyla başka bir hanımdan çocuk sahibi olduğunu iddia etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'dan Gelen Soru: Mustafa Karataş'ı Şaşırtan İtiraf!
MUHABİR: Tayfun Akyatan
KAYNAK: Haber Merkezi

Mustafa Karataş, Sahur Vakti programı sırasında bir izleyicinin sorduğu soru karşısında şaşkına döndü. Antalya'dan katılan ve ismini vermek istemeyen bir vatandaş, programda canlı yayına bağlanarak ilginç bir soru sordu.

İlginç Soru: İmam Nikahı ve Çocuk

Soru soran vatandaş, kendisinin imam nikahı yaptığını ve ilk eşinin hakkını helal etmediğini dile getirdi. Ayrıca, uzun yıllardır çocuk istemesine rağmen eşinin bunu engellediğini belirtti. Bunun üzerine başka bir hanımdan çocuk sahibi olduğunu ifade etti.

Şaşkınlık ve Merak

Mustafa Karataş, bu sözler karşısında oldukça şaşırdı. Soruyu soran vatandaşın nasıl ve nereden bir çocuk bulduğunu merak etti. Karataş, bu durumun gerçek olup olmadığını sorguladı ve vatandaşın anlattığına inanmakta zorlandı.

Doğru Olmayan Yol

Seyircinin anlattıkları üzerine Karataş, bu durumun doğru olmadığını ve yanlış bir yola başvurulduğunu ifade etti. İlk eşine karşı yapılan haksızlığı ve zinanın ima edildiği durumu eleştirdi. İmam nikahıyla yapılan bu işlemin doğru olmadığını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkan Adayı Tütüncü Manavgat'ta turizm ve ulaşım projelerini tanıttı

Başkan Adayı Tütüncü Manavgat'ta turizm ve ulaşım projelerini tanıttı