Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Fatih Altaylı Barış Yarkadaş Olayı Nedir? Ahmet Tezcan Kimdir?

Fatih Altaylı Barış Yarkadaş Olayı Nedir? Ahmet Tezcan Kimdir?

Fatih Altaylı'nın Barış Yarkadaş'ı hedef almasının ardından Yarkadaş'tan sert bir yanıt geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fatih Altaylı Barış Yarkadaş Olayı Nedir? Ahmet Tezcan Kimdir?
KAYNAK: Haber Mekezi

Gazeteci Fatih Altaylı, YouTube kanalında ünlü gazeteci ve siyasetçi Barış Yarkadaş'ı hedef alarak, "Enteresan bir figür. Gazeteci desen gazeteci değil, siyasetçi desen siyasetçi değil" şeklinde sert eleştirilerde bulundu.

Barış Yarkadaş'tan Yanıt

Fatih Altaylı'nın eleştirilerine Barış Yarkadaş, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir yanıt verdi. Yarkadaş, Altaylı'nın 1991 yılında Güneş Gazetesi'nde yöneticilik yaptığı dönemde yaşanan mali krizlere ve ödenemeyen maaşlara dikkat çekti. Yarkadaş, paylaşımında, "Gazetenin'den Ahmet Tezcan, Fatih Altaylı'nın da bulunduğu patronun serbest kalması, bir arkadaşımızın çocuğu olması ve ona süt alabilmesi için biraz para vermelerini istedi. Altaylı ise 'Ben de kedime süt alamıyorum' diye cevap verdi. Fatih işte bu ..." ifadelerine yer verdi.

Yarkadaş'ın bu paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada geniş bir yankı buldu ve çeşitli yorumlara neden oldu.

Ahmet Tezcan'dan Açıklama

Yarkadaş'ın paylaşımına Ahmet Tezcan da yanıt verdi. Tezcan, Yarkadaş'ın hatırladığı olayın doğru olmadığını belirterek, "Aslında süt kişinin alacaklarını bendim ve Fatih, bana 500 liralık servet ve 100 lirasını bana değiştirdiğini söyledi. Gerçekten de dediğini yaptı" şeklinde açıklamada bulundu. Bu açıklama, medya çevrelerinde tartışmaları daha da derinleştirdi.

Ahmet Tezcan Kimdir?

1957 yılında Kırşehir'de doğan Ahmet Tezcan, basın hayatına 1981 yılında Bulvar Gazetesi'nde gece muhabiri olarak adım attı. 1986 yılı boyunca bu gazetede muhabir ve redaktör olarak görev yaptıktan sonra sırasıyla Yeni Haber, Günaydın, Güneş, Yeni Şafak, Son Havadis, Yeni Sayfa ve Akşam gazetelerinde redaktör ve köşe yazarı olarak çalıştı.

1993 yılında TGRT'de haftalık yorumlar yapmaya başlayan Tezcan, 1995 yılında Kanal 7'de "Dördüncü Kuvvet Medya" programını hazırlayıp sundu. Bu program, ilk yılında Radyo-Televizyon Gazetecileri Derneği'nin Cengiz Polatkan ödülüne layık görüldü ve Türkiye Yazarlar Birliği tarafından "En İyi Televizyon Programı" seçildi. Ayrıca, dizi senaryoları yazan Ahmet Tezcan, evli ve dört çocuk babasıdır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzlanda’da Reykjanes Yarımadası’nda Yanardağ 6. Kez Patladı

İzlanda’da Reykjanes Yarımadası’nda Yanardağ 6. Kez Patladı