Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam Adana'da bayram harçlığı kuyruğu! 400 çocuğu sevindirdiler

Adana'da bayram harçlığı kuyruğu! 400 çocuğu sevindirdiler

Adana'nın Kozan ilçesinde yaşayan Baysal çifti, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri bayramlaşma etkinliğinde, onlarca çocuğa bayram harçlığı dağıtıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da bayram harçlığı kuyruğu! 400 çocuğu sevindirdiler
KAYNAK: İHA

Adana'nın Türkeli Mahallesi'nde Ali Baysal ve eşi Zeycan Baysal'ın, evlerinin bahçesine toplanan onlarca çocuk ile Ramazan Bayramı'nın coşkusunu yaşaması, mahalle sakinlerini bir araya getirdi. Yaklaşık 400 çocuğa bayram harçlığı dağıtan Baysal ailesi, 2006 yılından beri geleneksel hale getirdikleri bu etkinliği her yıl sürdürüyor. Bu sebeple, evlerinin önünde çocuklar arasında uzun bir kuyruk oluştu.

A W181241 04 Result

Bayram Harçlıkları Arttı

Emine Demir, bu yıl bayram harçlıklarının artması nedeniyle mutlu olduğunu ifade etti. Çocuklardan Ahsen Aktaş, önce ailesiyle evde bayramlaştıklarını, şimdi ise komşularıyla eski günlerdeki gibi bayramlaştıklarını belirtti.

A W181241 03 Result

2006 Yılından Bu Yana

Mahallede yüzlerce çocuğun yüzünü güldüren Ali Baysal, mahalledeki geleneksel bayramlaşma etkinliklerini sürdürdüklerini vurgulayarak, '2006 yılından bu yana, çocukları mutlu etmek ve bu güzel geleneği sürdürmek için mahallemizde bayramlaşıyor ve onlara bayram harçlığı veriyoruz. Onların mutluluğunu görmek bizleri de mutlu ediyor. Mahallemizde harika bir bayram atmosferi oluşuyor ve tüm çocuklar bayramı coşkuyla geçiriyorlar' dedi.

A W181241 01 Result

Eşi Zeycan Baysal, her bayram çocuklarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, 'Çocukların yüzündeki tebessüm bizleri gerçekten mutlu ediyor. Bu geleneği yaklaşık 18 yıldır sürdürüyoruz ve artık mahalle çocukları buna alıştı. Biz de bu mutluluktan memnunuz' şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde 27'nci hafta heyecanı başlıyor

Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde 27'nci hafta heyecanı başlıyor