Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam Aç Kurtlar Yavru Köpeği Parçaladı!

Aç Kurtlar Yavru Köpeği Parçaladı!

Ardahan'ın Akyaka köyüne inen aç kurtlar, bir yavru köpeği parçalayarak köylüler arasında korkuya neden oldu. Detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aç Kurtlar Yavru Köpeği Parçaladı!

Ardahan merkeze bağlı Akyaka köyüne inen aç kurtlar, bir yaşındaki yavru köpeği parçaladı. Olay, güvenlik kameralarına yansıdı.

Köye inen Sibirya soğukları, doğada besin arayan yaban hayvanlarını insan yerleşimlerine kadar sürüklüyor. Son günlerde sıklıkla karşılaşılan bu durum, köylüler arasında endişe yaratıyor. Son olayda ise merkeze bağlı Akyaka köyüne inen aç kurtlar, bir yavru köpeği saldırdı. Kurtlar, boğdukları köpeği sürükleyerek köyden uzaklaştı.

Köylülerin Endişesi Artıyor

Yaban hayatının dondurucu soğuklardan olumsuz etkilendiğini belirten Ufuk Işık, "Ardahan’da soğuklar devam ediyor. Dondurucu soğuklar nedeniyle yaban hayatı da olumsuz etkileniyor. Bu nedenle özellikle köylüler bu konudan rahatsız. Çünkü hemen hemen her gün yaban hayvanlarının yerleşim yerlerine indiğine şahit oluyoruz. Yetkililer zaman zaman doğada yemleme çalışması yapıyor ama yine de yeterli olmuyor. Çünkü Ardahan’da doğal yaşam alanları oldukça fazla ve özellikle kurtlar yerleşim yerlerini mesken tutmuş durumda" şeklinde konuştu.

A W152843 01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
DSP Antalya'da Belediye Başkan adaylarını açıkladı

DSP Antalya'da Belediye Başkan adaylarını açıkladı