Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Xbox Game Pass'e yeni oyunlar eklendi

Xbox Game Pass'e yeni oyunlar eklendi

Xbox Game Pass'e yeni oyunlar eklendi, eski oyunlar kaldırıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Xbox Game Pass'e yeni oyunlar eklendi
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Microsoft’un popüler oyun servisi Xbox Game Pass, 2023 yılında da oyunculara heyecan verici deneyimler sunmaya devam ediyor. Türkiye dahil birçok pazarda popülerliğini artıran servis, aylık ödeme ile 100’den fazla oyuna sınırsız erişim sunuyor. Microsoft, servisi sürekli güncel tutmak için yeni anlaşmalar yapıyor ve bu sayede servise yeni oyunlar ekleniyor.

Xbox Game Pass'e yeni oyunlar eklendi

14 Kasım 2023 tarihinde sonra servise eklenen oyunlar arasında ‘Coral Island’, ‘Persona 5 Tactica’, ‘Dune: Spice Wars’ ve ‘Rollerdrome’ gibi oyunlar yer alıyor. Ayrıca, Gunfire Games’in ‘Remnant: From the Ashes’ ve ‘Remnant II’ isimli oyunları da Game Pass kütüphanesine eklendi.

Ancak her yeni eklenen oyunla birlikte, bazı oyunlar da servisten çıkarılıyor. 30 Kasım tarihinde servisten çıkarılan oyunlar arasında ‘Anvil’, ‘Battlefield 1943’, ‘Battlefield: Bad Company’, ‘Battlefield: Bad Company 2’, ‘Disc Room’, ‘Eastward’ ve ‘Grid’ bulunuyor.

Xbox Game Pass, sürekli güncellenen oyun kütüphanesi ile oyunculara geniş bir yelpazede oyun deneyimi sunuyor. Bu sayede oyuncular, yeni oyunları keşfedebilir ve farklı türlerdeki oyunları deneyimleyebilirler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ünlü Şarkıcı Zerrin Özer’in Sağlık Durumu Hakkında Üzücü Gelişme!

Ünlü Şarkıcı Zerrin Özer’in Sağlık Durumu Hakkında Üzücü Gelişme!