Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Xbox Game Pass PC’de Büyük İndirim

Xbox Game Pass PC’de Büyük İndirim

Xbox Game Pass PC fiyatı, yüzde 96,9'luk inanılmaz bir indirimle 5,99 TL'ye

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Xbox Game Pass PC’de Büyük İndirim
KAYNAK: Haber Merkezi

Xbox Game Pass PC, oyun severler için büyük bir indirimle karşımıza çıktı. Normalde 159,99 TL olan aylık üyelik ücreti, %96,9’luk inanılmaz bir indirimle sadece 5,99 TL’ye düştü. Bu fiyat, oyun fiyatlarının yüksek olduğu ülkemizde, oyun severler için büyük bir fırsat. 

Xbox Game Pass, hem PC hem de Xbox kullanıcıları için önemli bir oyun kaynağıdır. Her ay verilen ücretsiz oyunlar, özellikle oyun fiyatlarının yüksek olduğu ülkelerde, oyuncular için can simidi olmaktadır. Bu nedenle, bu indirim, oyun severler için büyük bir fırsat olarak görülebilir.Xbox Game Pass, PC ve Xbox kullanıcıları için oldukça önemli bir oyun kaynağı. Özellikle Türkiye gibi oyun fiyatlarının yüksek olduğu ülkelerde, Game Pass'in sunduğu her ay yenilenen oyunlar oldukça avantajlı.

Ancak, bu indirim sadece 1 aylık üyelikler için geçerli ve ne yazık ki mevcut Xbox Game Pass PC üyeleri için geçerli değil. Ayrıca, bu büyük indirimin Xbox Game Pass konsol ve Ultimate planları için de geçerli olup olmayacağı henüz bilinmiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İcradan satılık 2021 model Fıat Doblo

İcradan satılık 2021 model Fıat Doblo