Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji uMAYA SD-WAN NATO CWIX 2024 Tatbikatında büyük başarı elde etti

uMAYA SD-WAN NATO CWIX 2024 Tatbikatında büyük başarı elde etti

ULAK Haberleşme AŞ’nin uMAYA SD-WAN çözümü, NATO’nun en büyük dijital birlikte çalışabilirlik tatbikatı olan CWIX 2024’ü başarıyla geçti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
uMAYA SD-WAN NATO CWIX 2024 Tatbikatında büyük başarı elde etti
KAYNAK: İHA

ULAK Haberleşme AŞ tarafından geliştirilen Türkiye'nin ilk ve tek milli ağ çözümü uMAYA SD-WAN, NATO'nun en büyük dijital birlikte çalışabilirlik tatbikatı olan CWIX 2024'ü başarıyla tamamladı. Polonya'nın Bydgoszcz kentinde gerçekleştirilen CWIX 2024, 44 ülkeden 2.600'den fazla katılımcının yer aldığı ve 490'dan fazla mevcut ve deneysel teknolojinin test edildiği en büyük tatbikat oldu.

Genelkurmay Başkanlığı’nın koordinasyonunda tatbikata katılan ULAK Haberleşme AŞ, uMAYA SD-WAN ile geniş alan ağ altyapılarını daha güvenli, kolay yönetilebilir ve düşük maliyetli hale getirmeyi amaçlayan yazılım tanımlı yaklaşımını sergiledi. uMAYA SD-WAN, gerçek bir NATO ağında askeri bir ortamda test edilerek uluslararası alanda rekabet edebilirliğini ve etkinliğini kanıtladı.

ULAK Haberleşme AŞ'nin SD-WAN ürünü CWIX 2024’te gerçekleştirilen testleri başarıyla tamamlarken, bu başarı Türkiye’nin milli ağ çözümlerinin uluslararası alandaki önemini bir kez daha gösterdi.

uMAYA SD-WAN V3.0 Geliştirme Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Türkiye’de birçok kurumda bini aşkın noktada aktif hizmet veren uMAYA SD-WAN'in V3.0 sürüm geliştirme ve test çalışmaları hızla sürüyor. 2024'ün 4. çeyreğinde yeni versiyonun sahaya çıkarılması planlanırken, maliyet etkin kullanım amacıyla üzerinde çalışacağı ARM tabanlı prototipin üretim ve test çalışmaları da tamamlandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Tramvayında Sapık Alarmı!

Antalya Tramvayında Sapık Alarmı!