Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Ubisoft'tan Prince of Persia yeni gelişme!

Ubisoft'tan Prince of Persia yeni gelişme!

Oyun dünyasının sevilen markalarından biri olan Prince of Persia serisinin heyecanla beklenen Sands of Time remake projesiyle ilgili Ubisoft, uzun süren sessizliğini nihayet bozdu. Firmanın Montreal stüdyosundaki tutkulu ekip, projenin önemli bir kilometre taşını geride bıraktıklarını sosyal medya üzerinden duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ubisoft'tan Prince of Persia yeni gelişme!
KAYNAK: Haber Merkezi

Ubisoft'un resmi hesaplarından yapılan paylaşımda, "Bildiğiniz gibi, UbisoftMTL'deki tutkulu ekip, bu efsanevi hikayeyi yeniden tasarlıyor ve bugün projenin önemli bir dahili kilometre taşını geçtiğini ve geliştirmenin ilerlediğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz" ifadeleri kullanıldı. Bu açıklama, Prince of Persia: Sands of Time oyununun çıkışının 20. yıldönümüne denk gelirken, hayranları heyecanlandırdı.

Raflarda ne zaman yerini alacak

Ancak, oyuncuların merak ettiği bir diğer konu olan çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi verilmedi. Ubisoft, sessizliklerini bozarak gelişmenin devam ettiğini açıkladı ancak Prince of Persia remake'in ne zaman raflardaki yerini alacağı belirsizliğini koruyor.

prince-of-persia-the-sands-of-time-remake-ps4-1

Bu arada, Ubisoft'un aynı zamanda yeni Assassin’s Creed oyunu üzerinde çalıştığı ve bu projenin de merakla beklenen bir diğer yapıma dönüştüğü biliniyor. İki büyük projenin aynı anda yürütülmesi, oyuncular arasında heyecan uyandırırken, Prince of Persia hayranları sabırsızlıkla oyunun tamamlanmasını bekliyor. Firmanın bir sonraki adımı ve Prince of Persia'nın geleceği konusundaki gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sıva Ustasının İnşaatta Şüpheli Ölümü!

Sıva Ustasının İnşaatta Şüpheli Ölümü!